REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žaidimą „The Witcher 3: Wild Hunt“ kūrėjai iš studijos „CD Projekt RED“ bandys išleisti savarankiškai, be garsių leidybos kompanijų pagalbos. Išimtimi taps tik Šiaurės Amerikos rinka, kurioje žaidimą platins „Warner Bros. Interactive Entertainment“. Kodėl laikomasi tokios pozicijos, papasakojo studijos vadovas Marcinas Iwinsky.

REKLAMA
REKLAMA

Jo teigimu, leidėjai nesupranta apie kuriamus žaidimus. Daugelis studijų mano, kad jei tik bus pasitelkti leidėjai, iš karto dings finansavimo, marketingo ir kitos problemos. Marcinas Iwinsky paragino tokius kūrėjus nusileisti ant žemės, kadangi toks požiūris praktikoje neveikia, ir net 9 iš 10 atvejų tenka nusivilti.

REKLAMA

„CD Projekt RED“ vadovas pažymėjo, kad žaidimų kūrėjai turėtų patys geriausiai žinoti, ko jie nori ir siekti būtent tokio rezultato, o ne kitokio, ar nuolaidžiauti, atsižvelgiant į leidėjų pageidavimus.

Kartu M.Iwinsky daugiau papasakojo apie patį žaidimą. Jo teigimu, kūrėjai nesiruošia išleisti išskirtinio „The Witcher 3: Wild Hunt“ turinio, skirto kuriai nors specifinei platformai – visos jos gaus tokią pačią medžiagą.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes vienodai žiūrime į visas žaidėjus ir nesiruošiame išleisti išskirtinio turinio kuriai nors platformai ar nukelti tam tikrų versijų debiutą vien todėl, kad mums už tai sumokės pinigų. Tai nesuderinama su mūsų požiūriu. Apie kompanijos planus marketingo srityje jūs išgirsite renginyje E3 2014“, – teigė Marcin Iwinsky.

Kartu buvo užsiminta, jog žaidėjai renginyje sužinos daugiau informacijos apie žaidimo online dalį. Žaidime nebus daugelio žaidėjų režimo, tačiau tikėtina, kad jis bus suderinamas su tam tikrais socialiniais tinklais. Priminsime, kad „The Witcher 3: Wild Hunt“ debiutuos 2015 m. vasario mėnesį, jis bus skirtas PC, „Playstation 4“ ir „Xbox One“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų