REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dešimtuosiuose karjeros portalo cv.lt ir dienraščio „Verslo žinios“ organizuotuose apdovanojimuose „Geidžiamiausias darbdavys“ antrus metus iš eilės pirmąją vietą smulkių ir vidutinių įmonių kategorijoje užėmė „Aviva Lietuva“.

REKLAMA
REKLAMA

Komentuoja „Aviva Lietuva“ generalinė direktorė Asta Grabinskė:

„Tai, kad antrus metus iš eilės tapome geidžiamiausiu darbdaviu šalyje vertiname kaip didelį pasiekimą, kuris įrodo, jog praėjusių metų nugalėtojo titulas yra tęstinio darbo rezultatas, kurio link ėjome ne vienerius metus.

REKLAMA

Ypatingai svarbu darbe yra gera atmosfera. Prie geros atmosferos kūrimo prisideda ir tai, kad esame vieni iš savo srities lyderių visoje Lietuvos rinkoje – tai juk liudija apie kompanijos solidumą, stabilumą ir ateities perspektyvą. Esu girdėjusi iš pretendentų, kurie pas mus ateina į darbo pokalbius, kad jiems labiausiai įsiminė tai, kiek daug šiame biure šypsenų. Mūsų grupės mastu atliekami darbuotojų nuomonės tyrimai taip pat rodo, kad „Aviva Lietuva“ išsiskiria būtent savo darbuotojų teigiamu požiūriu į savo darbo aplinką. Vertiname tai, kai žmogus jaučiasi dirbdamas ne kažkam kitam, o tarsi sau, su užsidegimu ir entuziazmu.

REKLAMA
REKLAMA

Pas mus nėra dvigubų standartų, visiems sudarytos vienodos galimybės atsiskleisti, įgyvendinti tikslus, kelti kvalifikaciją, daryti karjerą įmonės viduje, taip pat didelį dėmesį skiriame talentų ugdymui, skatiname darbuotojų įsitraukimą į projektus, kurie nėra tiesiogiai susiję tik su jų tiesioginėmis pareigomis. Per pastaruosius penkerius metus 12 administracijos darbuotojų padarė vertikalią karjerą ir 17 horizontalią, o 75 proc. administracijos padalinių vadovų yra išugdyti mūsų pačių jėgomis“.

Vilniuje, „Aviva Lietuva“ administracijoje, šiuo metu darbuojasi 71 specialistas, o didžiuosiuose Lietuvos miestuose ir miesteliuose įsikūrę 17 pardavimų skyrių, kurie vienija 500 profesionalių finansų konsultantų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Karjeros naujienų portalo cv.lt ir „Verslo žinių“ skaitytojai nuo gegužės iki birželio mėnesio pradžios galėjo išsakyti savo nuomonę ir siūlyti patraukliausius Lietuvos darbdavius, šių rinkimų nugalėtojams apdovanojimai buvo įteikti kasmetinėje personalo valdymo konferencijoje.

„Aviva Lietuva“ nuo 2010 metų geidžiamiausio darbdavio rinkimuose kasmet patenka į lyderių penketuką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų