REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors „iOS 8“ nutraukė palaikymą kai kuriems senesniems įrenginiams, panašu, kad „Apple“ nesiruošia to daryti su „Mac“ serijos kompiuteriais – visi modeliai kurie palaiko „OS X Mavericks“ galės naudoti ir naująją operacinę sistemą „OS X Yosemite“.

REKLAMA
REKLAMA

Tai jau antri metai iš eilės, kuomet „Apple“ nekeičia reikalavimų „Mac“ serijos kompiuteriams. Praėjusiais metais taip pat buvo paskelbta, kad atsinaujinti į „OS X Mavericks“ gali visi vartotojai, naudojantys „OS X Mountain Lion“.

REKLAMA

Naujoji operacinės sistemos 10.10 versija palaikys šiuos „Mac“ kompiuterių modelius:

„MacBook Pro“: 2007 m. vidurio ar naujesni „MacBook Air“: 2008 m. pabaigos arba naujesni „iMac“: 2007 m. vidurio arba naujesni „Mac mini“: 2009 m. pradžios arba naujesni „Mac Pro“: 2008 m. pradžios arba naujesni „MacBook“: aliuminiai 2008 m. pabaigos, 2009 m. pradžios arba naujesni „Xserve“: 2009 m. pradžios ar naujesni

Sklandžiam „Yosemite“ naudojimui reikalinga 2 gigabaitai (GB) darbinės atminties, bent 8GB laisvos kietojo disko vietos bei įrašytos mažiausiai „OS X 10.6.8“ versijos. Tai tokie patys reikalavimai kaip paskutinių dviejų „OS X“versijų, tad jei bent vieną jų naudojate, galėsite lengvai atsinaujinti.

Sistema visiems vartotojams bus prieinama rudenį. Ją nemokamai įdiegti bus galima iš „Mac App Store“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų