REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dovanų platinimo lyderė Lietuvoje bendrovė „Gera dovana“ turi naują generalinį direktorių. Juo tapo nuo 2008 m. įmonėje dirbantis Ernestas Vasiliauskas, kuris nuo 2012 m. sėkmingai vadovavo bendrovės padaliniui Lenkijoje. Jis pakeis 7 metus šioje pozicijoje dirbusį Ernestą Kačerauską, kuris karjerą planuoja tęsti už įmonės ribų.

REKLAMA
REKLAMA

Vadovaudamas įmonės padaliniui Lenkijoje, E. Vasiliauskas buvo atsakingas už prekės ženklo „Super prezenty“ įvedimą ir dovanų platinimo verslo plėtrą šioje šalyje. Sėkmingai įgyvendinęs įmonės strateginius tikslus kaimyninėje rinkoje E. Vasiliauskas, kaip ir buvo planuota, tęs darbus vadovaudamas bendrovei „Gera dovana“ Lietuvoje.

REKLAMA

E. Vasiliauskas tiki, kad įgyta patirtis pristatant naują prekės ženklą kelis kartus didesnėje rinkoje bus naudinga toliau plėtojant šį verslą ir Lietuvoje.

„Planuojame toliau stiprinti bendrovės pozicijas, sėkmingai plėsti siūlomų dovanų spektrą ir vystyti tarptautinio holdingo struktūrą. Įmonės darbo kryptis, skyrių veikla ir struktūra išliks tokia pati“, – sako naujasis įmonės vadovas.

Įmonė „Gera dovana“ veikia nuo 2007 m. ir šiuo metu turi padalinius Lietuvoje, Latvijoje ir Lenkijoje. Per metus bendrovė parduoda daugiau nei 500 tūkst. dovanų. Įmonė bendradarbiauja su 340 paslaugų teikėjų ir vienintelė Lietuvoje platina didžiųjų prekybos centrų dovanų čekius. Iš viso „Gera dovana“ siūlo apie 1100 dovanų.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų