REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugelis moterų, gyvenančių Britanijoje ir dalyvavusių apklausoje, į klausimą, kas geriau, ar valgyti šokoladą, ar užsiimti seksu, atsakė, kad jos mieliau valgytų šokoladą.

REKLAMA
REKLAMA

Britanijoje, Cadbury vykdė apklausą, kurios metu buvo apklausta 1 500 vyrų ir moterų. Visų nuostabai į klausimą, kas geriau šokoladas ar seksas, daugelis moterų atsakė, kad valgyti šokoladą yra didesnis malonumas, nei užsiimti seksu, nes tas malonumas niekada nenuvils.

REKLAMA

Vyrams buvo pateiktas tas pats klausimas. Iš apklaustųjų, 87% atsakė, kad pirmenybę teikia seksui, toliau saldumynams, o tik po to šokoladui.

Po skandalo dėl salmoneliozės, kuris įvyko praėjusiais metais, daugelis Britanijos konditerijos kompanijų privalėjo iš prekybos išimti net milijoną šokolado plytelių.

Cadbury įnirtingai pradėjo studijuoti šokolado sudėtį. Tyrimai patvirtino, kad šokolade esantis chemikalas pakelia nuotaiką ir padeda jausti pasitenkinimą.

REKLAMA
REKLAMA

Paul Hebblethwaite, pasaulio mokslo kompanijų direktorius teigia, kad šokoladas sukelia ne vien tik edorfino produkto efektą, bet tirpdamas burnoje jis sukelia tokį patį pasitenkinimo pojūtį, kaip kvapas ir skonis.

Didžiojoje Britanijoje ne visos moterys pirmumą teikia šokoladui. 79% moterų, gyvenančių Londone, pirmumą teikia seksui, o moterys, gyvenančios rytinėje Anglijos dalyje - šokoladui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų