REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ankstų trečiadienio rytą, apie 6.30 val. buvo surastas dingęs Seimo Pirmininkės L. Graužinienės sūnus Eimantas. 27-erių metų vyras dingo antradienį išėjęs iš namų Ukmergėje.

Apie panašų į E. Graužinį jaunuolį, atklydusį į sodybą, policijai pranešė Ukmergės rajone gyvenanti moteris. Vyras buvo basas, bandė kalbėti, tačiau moteriai jį buvo sunku suprasti. Kaip rašo delfi.lt, pareigūnai Eimantą surado einantį žvyrkeliu Daumantiškių kaimo ribose (Pabaisko seniūnija, Ukmergės rajonas). Vyras buvo nuvežtas į ligoninę. Kaip informavo policija, E. Graužinis gyvas ir sveikas, jokių rimtų sužalojimų nepatyręs.

Policija dėkoja visuomenei už naudingą informaciją ieškant dingusio vyro, taip pat visoms tarnyboms, prisidėjusiems prie paieškos veiksmų vykdymo.

REKLAMA
REKLAMA

Ukmergės policija informaciją apie dingusį vyrą gavo vakar 11.45 val., nedelsiant buvo pradėti paieškos veiksmai, pasitelktos gausios policijos ir Vadovybės apsaugos departamento prie VRM pajėgos, iškviestas kinologas su tarnybiniu šunimi. Apie 17 val. teritoriją apžiūrėjo Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie VRM sraigtasparnis, ugniagesiai gelbėtojai su valtimi, tačiau vyras nerastas.

Balsas.lt primena, kad vaikinas dingsta jau nebe pirmą kartą. Eimantas Graužinis buvo dingęs praeitų metų gruodžio pradžioje. Tą kartą jaunas vyras taip pat sėkmingai rastas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų