REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didėjant paklausai, pervežimo paslaugas teikiančių transporto įmonių veikla sparčiai auga. Aukščiausios kokybės padangų gamintojas „Continental“, augant pervežimų regioniniais keliais sektoriui siūlo visiškai naują seriją „Conti Hybrid“ padangų, kurios yra tinkamos tiek pervežimams vietinės reikšmės keliais, tiek ir greitkeliais. Šios specialiai sukurtos „Conti Hybrid“ gamos padangų konstrukcija – ideali itin dažniems pervežimams ir tolimųjų reisų automobilių parkui.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji naujojoje Hybrid gamoje bus 22,5 colių dydžio universali vairuojamosios ašies „Conti Hybrid HS3“ padanga. Palyginti su pirmtakėmis, didesnio tūrio ir dilimui itin atsparus naujo dizaino protektorius užtikrina 17 procentų ilgesnį tarnavimo laiką. Be to, naujasis protektorius taip pat itin sumažina dėl deformacijos atsirandantį pasipriešinimą riedėjimui, tad „Conti Hybrid HS3“ yra itin patikimos universalios padangos intensyviems pervežimams įvairiais keliais.

REKLAMA

Įstrižos protektoriaus pagrinde esančios lamelės su praplatėjimais užtikrina puikius rezultatus ant šlapios ir besikeičiančios kelio dangos visą padangos tarnavimo laiką. Dėl „Conti Hybrid HS3“ vairuojamosios ašies padangos uždaro protektoriaus krašto ji yra labai manevringa, bet tuo pačiu pasižymi itin maža protektoriaus paviršiaus deformacija. Padangos sienelėms naudojamas naujas gumos mišinys padeda sumažinti padangos kaitimą, o tai taip pat taupo degalus.

REKLAMA
REKLAMA

Itin didelis saugumo lygis reikliame regioninių pervežimų sektoriuje, puikus elgesys šlapiame kelyje visą tarnavimo laiką ir išskirtinės bei nesikeičiančios stabdymo savybės lemia, kad naujosios „Conti Hybrid“ vairuojamosios ašies padangos yra puikus universalumo pavyzdys. Ir, nors ir itin plati padangų paskirtis, naujosios „Conti Hybrid HS3“ tęsi vokiečių gamintojo pažadą: maksimalus padangos tarnavimo laikas ir dar mažesnės degalų sąnaudos.

Tvirtas, aukščiausios kokybės padangos karkasas, padidinto tūrio protektoriaus sluoksnis, keturių sluoksnių trikampiai diržai ir ypatingai atspari briaunos konstrukcija užtikrina patikimą ir ilgą tarnavimo laiką. Be to, šios universaliosios padangos pritaikytos didesniam „Euro 6“ normas atitinkančių sunkvežimių svoriui. O protektoriaus paviršiuje esantis suvedimo indikatorius (VAI – „Visual Alignment Indicator“) leis laiku pastebėti blogą padangų suvedimą.

Aukštos kokybės padangos restauravimo ir atnaujinimo galimybės leis sutaupyti dar daugiau lėšų automobilių parko valdyme. Taip pat kaip ir kitos „Continental“ sunkvežimių padangos, naujosios „Conti Hybrid HS3“ turi patentuotą „AirKeep“ vidinį sluoksnį, užtikrinantį maksimalų padangos sandarumą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų