REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Ši diena skatins impulsyvius polėkius, kūrybinius ieškojimus, aistras. Norėsis elgtis nevaržomai tiek darbuose, tiek santykiuose. Regis, dėl to pyksitės su aplinkiniais, padaugės priešų ir oponentų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Produktyvus darbas neš neblogus rezultatus. Kažkiek gali keistis planai, susiję su verslu, nuosavybe. Tam tikra prasme pralošite, jei rūpinsitės vien savimi ir asmenine nauda. Verčiau savanaudiškai nelipkite per kitų galvas, mokėkite dalintis.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien stengsitės apimti keletą veiklos sričių vienu metu. Galbūt sužinosite naujieną apie artimą žmogų ar draugą. Popiet būkite itin atsargūs, nes skubėdami, rizikuodami galite sukelti pavojingą situaciją.

Vėžys Galimi techniniai rūpesčiai, įtampa šeimoje. Tikriausiai nesinorės viešumo, nervins bet kokia intervencija į asmenines paslaptis, privačius reikalus. Pasistenkite nuvyti pilkus debesis ir matyti geresnius dalykus. Užsiimkite buitiniais reikalais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandieniai vizitai, pokalbiai gali ir džiuginti, ir stebinti. Degsite noru pralenkti kitus profesionalumu, išradingumu. Kūrybinės ambicijos ir energija išties gali padėti pasistūmėti pirmyn. Aktyviai viliosite priešingą lytį, pramogausite.

Mergelė Šiandien pravartu "padidinti apsisukimus", pasitelkti ryžtą ir siekti konkrečių rezultatų darbe. Tik per skubėjimą nesukelkite techninių avarijų. Pravartu rimčiau pasirūpinti sveikata, įvaizdžiu.

Svarstyklės Aktyvi, įspūdžių kupina diena. Pajusite savyje daugiau aistros, kūrybingumo. Tačiau ši diena gali atnešti ir išbandymų. Kuo daugiau norėsite, tuo mažiau gausite, ypač jei tuos norus reikšite įžūliai. Galite patirti akibrokštą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Kai kurie aktualūs klausimai spręsis ne itin sklandžiai. Tačiau yra tikimybė, kad pareikalavę to, kas jums turėtų priklausyti, kažką gero išpešite, gausite kompensaciją. Netylėkite, jei jaučiatės skriaudžiami. Laiku sumokėkite mokesčius.

Šaulys Labiausiai rūpės mokslas, karjera, juridiniai reikalai. O jei ne, tuomet norėsis įspūdingos kelionės, atotrūkio nuo rutinos. Gali kilti noras bendrauti, flirtuoti su tais, nuo kurių anksčiau stengėtės laikytis atokiau. Galite susižavėti užsieniečiu.

Ožiaragis Šiandien pasižymėsite emocionalumu ir pretenzingumu. Jūsų grubumas ar neatsargumas gali atnešti problemų ne tik jums, bet ir aplinkiniams. Verčiau nesiimkite to, kas reikalauja konkrečių sprendimų, nedarykite išvadų.

REKLAMA

Vandenis Šiandien nenustygsite vietoje. Viskas jums bus įdomu, norėsis susipažinti, daug sužinoti, išbandyti, pademonstruoti turimą talentą ar pasijusti populiariais. Jums svarbūs santykiai gali pakrypti kiek netikėta linkme.

Žuvys Darbe iš jūsų gali būti reikalaujama atsikratyti senų stereotipų, dirbti aktyviau, kūrybingiau. Tačiau jums stigs drąsos, galite jaustis kiek pavargę nuo kasdieninių problemų. Prisidarysite problemų, jei atsipalaidavimui griebsitės svaigalų.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų