REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjantis pasaulio futbolo čempionatas nepalieka abejingų ir Lietuvoje. Šį savaitgalį Vilniuje vykusi „Mažosios Brazilijos“ šventė kiekvieną jo dalyvį užkrėtė futbolo virusu. Brazilijos karščiu alsuojantys šokių ir kovos meno „Capoeira“ pasirodymai, tradicinio maisto ir žinoma futbolo turnyrai įrodė – futbolo aistruolių Lietuvoje tikrai yra, o pasaulio čempionatas – laukiama šventė, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį šventė prasidėjo nuo „Red Bull Winning 5“ mini futbolo varžybų, kuriose varžėsi net 16 komandų. Demonstruodamos meistriškumą ir miklumą, komandos kovojo dėl pagrindinio prizo - kelionės į Austriją, stebėti pasirinktų, Red Bull Salzburg komandos, varžybų. Viena paskui kitą pradėjusios kristi komandos, leido stipriausiems susitikti finalo kovoje. „Treneriukais“ pasivadinusi komanda sparčiai ir negailestingai sutriuškino varžovus „Papūga Travel“ komandą ir laimėjo bilietus į Austriją.

REKLAMA

Didėlio dėmesio sulaukė „žvaigždžių“ varžybos, kuriose žaidė dvi Seimo, Lietuvos radijo ir televizijos, Vilniaus Savivaldybės, Vilniaus „Žalgirio“ legendų ir „Prelegentų“ komandos. Žiūrovai galėjo stebėti visas rungtynes iš arti ir grožėtis įspūdingais įvarčiais. O nugalėtojų laukė nepaprastas prizas – LRT futbolo taurė. Po atkaklios kovos tarp Seimo I-osios komandos ir Vilniaus miesto savivaldybės, pastariesiems teko pripažinti Seimo komandos pranašumą.

REKLAMA
REKLAMA

Antroji diena taip pat buvo ne mažiau įspūdinga negu pirmoji, kiekvienas žiūrovas galėjo pasijausti lyg tikrame pasaulio futbolo čempionate. Įvykęs FIFA World Cup 2014 Vilnius žaibo turnyras, imituojantis pasaulio futbolo čempionatą, kurio metu komandos „atstovavo" pasaulio čempionate dalyvaujančioms šalims ir vilkėjo atitinkamą aprangą. Laimėjo komanda pavadinimu „Šveicarija“, kovoje prieš „Rusiją“. Komandai nugalėtojai atiteko 1000 Lt vertės „adidas“ dovanų čekis.

VšĮ „Sveikas miestas“ atstovai po šventės teigė, kad „Mažoji Brazilija“ visiems norintiems leido pajausti šios šalies kultūrą, o didelio populiarumo sulaukęs mini futbolo turnyras, kad šis sportas Lietuvoje gyvas ir kuo toliau, tuo labiau darosi populiaresnis. Netrukus prasidėsiantis pasaulio futbolo čempionatas, puiki proga visą mėnesį laiko, nuo birželio 12 iki liepos 13 dienos būti kartu su visais futbolo sirgaliais visame pasaulyje ir sirgti už savo favoritus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mažosios Brazilijos“ šventės Lietuvoje ir pagrindinis pasaulio čempionato rėmėjas „adidas“ žino, kad visos pergalės ateina tik tada, kai kovoji iki galo. Įžengęs į aikštelę, tu turi pamiršti viską ir galvoti tik apie pergalę. Viskas arba nieko – toks šio čempionato šūkis. Kiekvienas žaidėjas į Braziliją važiuoja nugalėti ir savo rankose iškelti čempionų taurę. Visiškai nesvarbu ar tu žaidi aukščiausioje lygoje, ar savo miesto komandoje, svarbiausia kuo tu tiki.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų