REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Ar dar atsimenate motociklus „Jawa“? Išgirdęs šį vardą su nostalgija atsidustų ne vienas į penktą dešimtį įžengęs lietuvis – gūdokais sovietmečio laikais čekiški motociklai „Jawa“ atrodė vos ne kaip dviračių technologijų stebuklas. Prieš kelis dešimtmečius vaidindamas kietą kelių raitelį ant tokio motociklo balno maivėsi ir šių eilučių autorius. Tačiau keitėsi laikai – pasikeitė ir mūsų gatvėmis važinėjantys motociklai.

REKLAMA
REKLAMA

Jaučiate nostalgiją jaunystei, pirmiems savo motociklams ir iš kaimo šokių parvežtoms merginoms? Tuomet vėl įsigykite motociklą „Jawa“. Pasirodo, modelis „Jawa 350“ nemirė, – šiandien čekai šį jau archajišką motociklą pristato kaip oldschool žanro atstovą, kuris savo klasikine konstrukcija ir beveik nepakitusia išvaizda turėtų privilioti klasikinių motociklų gerbėjus.

Viskas čia kaip ir senais laikais. Tas pats 345 kubinių centimetrų motoras, 23 a. g. ir 32 Nm. Galima rinktis tris motociklo versijas – „Classic“, „Sport“ ir „Military Limited“. Kainos Didžiojoje Britanijoje prasideda nuo 3 395 svarų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų