REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

K. Raikkonenas: mano motyvacija niekur nedingo

 „Ferrari“ pilotas Kimi Raikkonenas pareiškė, kad nepaisant visų problemų, su kuriomis jam šiemet teko susidurti, jo motyvacija niekur nedingo.

REKLAMA
REKLAMA

Suomiui, šiemet sugrįžusiam į italų komandą, kol kas nepavyko finišuoti aukštesnėje vietoje nei septinta. Dvyliktą vietą užimantis lenktynininkas nuo čempionato lyderio Nico Rosbergo atsilieka daugiau nei 100 taškų.

REKLAMA

„Manau, kad dabar visiems yra sunku kovoti su „Mercedes“. Bet negali žinoti kas gali nutikti“, – kalbėjo „Ferrari“ pilotas K. Raikkonenas.

„Aš pratęs kovoti kartu su komanda, kuri dabar sunkiai dirba tobulindama mūsų bolidą. Tikiuosi, jog mums pavyks iškovoti gerų rezultatų. Kaip jau esu minėjęs anksčiau, mes daug dirbame. Tikiu, kad mes išspręsime problemas. Tačiau tam reikia laiko. Jei mums pavyks tai padaryti iki sezono pabaigos, gerų rezultatų tikrai pasieksime, kadangi mano motyvaciją niekur nedingo.“

K. Raikkoneno nesutinka su išsakyta nuomone, kad nuo to karto kai jis tapo F-1 čempionu, jis stipriai pasikeitė.

„Dabar turiu daugiau patirties nei tuomet, kai tapau čempionu. Taip pat pasenau keliais metais, bet to nejaučiu. Manyje vis dar dega noras lenktyniauti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų