REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmoji Lietuvoje elektroninių pinigų įstaiga „EVP International“ pradėjo teikti paslaugas UAB „Plius“, administruojančiai projektus Autoplius.lt, Domoplius.lt bei Plius.lt. Bendradarbiavimo sutartis leidžia už mokamas skelbimų portalų paslaugas atsiskaityti elektroniniais pinigais tiesiai iš Paysera (Mokėjimai.lt) sąskaitos.

REKLAMA
REKLAMA

„Dauguma smulkių ir vidutinių parduotuvių jau priima šį mokėjimo būdą, nes nuo senai yra Paysera klientai. Dabar pastebime, kad ir didieji portalai, dirbantys tiesiogiai su bankais, diegia ir šį mokėjimo būdą. Mūsų žiniomis, portaluose ir elektroninėse parduotuvėse, kuriose integruoti skirtingi mokėjimo būdai, jau dabar 7 proc. mokėjimų atliekama per Paysera“, – sako „EVP International“ generalinis direktorius Kostas Noreika.

REKLAMA

Sumokėti už mokamas „Plius“ grupės portalų paslaugas per Paysera galima ypač greitai. Be to, pirkėjui, kaip ir kitose elektroninėse parduotuvėse, kuriose įdiegtas atsiskaitymas per Paysera (Mokėjimai.lt), iškart grįžta 1 proc. sumokėtos sumos.

Universali mokėjimų sistema Paysera šiuo metu turi daugiau nei 130 tūkst. registruotų naudotojų. Jie gali ženkliai pigiau nei banke pervesti pinigus į Lietuvą ir užsienį, nemokamai atsiskaityti su VMI, SoDra ir šimtais komunalinių paslaugų teikėjų. Su šia sistema yra susieta nemokama mobilioji piniginė „Paysera“, leidžianti sumokėti išmaniuoju telefonu fizinėse prekybos vietose, tokiose kaip restoranai, taksi ir degalinės, pervesti pinigus telefonu ir el. paštu.

Savo ruožtu pardavėjams Paysera suteikia galimybę rinkti įmokas daugybe mokėjimo būdų – nuo vadinamosios „bank-link“ paslaugos iki QR kodų ir net automobilių valstybinių numerių.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų