REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos verslo konfederacijos kasmet rengiamuose apdovanojimuose „Socialiai atsakingas verslas“ šiais metais nugalėtoja paskelbta viena didžiausių šalies žiniasklaidos kompanijų UAB „TELE-3“.

Lietuvos verslo konfederacijos kasmet rengiamuose apdovanojimuose „Socialiai atsakingas verslas“ šiais metais nugalėtoja paskelbta viena didžiausių šalies žiniasklaidos kompanijų UAB „TELE-3“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įmonei apdovanojimas įteiktas už visą pluoštą socialinės atsakomybės projektų. UAB „TELE-3“ jau vienuolika metų organizuoja „Išsipildymo akciją“, kurios metu visuomenė buriama kviečiant padėti sergantiems, likimo nuskriaustiems vaikams. Kasmete tradicija tapo „Lietuvos garbės“ apdovanojimai, kurių metu yra pagerbiami paprasti Lietuvai nusipelnę žmonės. Taip pat visuomenei puikiai žinoma Liepos 6-ąją visų lietuvių vienu metu giedamo Himno tradicija, gegužės mėnesį švenčiama Tarptautinė Šeimos diena. TV3 taip pat yra pirmoji televizija, savo programą pritaikiusi neįgaliesiems žiūrovams, o savo laidose nuolat kurianti ugdomuosius projektus, vykdanti smurto bei savižudybių prevenciją, auginanti talentus ir kt.

REKLAMA

„Socialinė atsakomybė mūsų kompanijoje yra vienas esminių principų. Nuolat vykdome įvairius socialinius ir pilietiškumą ugdančius projektus, skatiname visuomenės sąmoningumą, kviečiame spręsti opias socialines problemas kartu. Siekiame, kad mūsų iniciatyvos būtų ilgalaikės, nuolat augtų ir taptų gražiomis tradicijomis, vienijančiomis mus visus, kaip visuomenę. Kartu galime padaryti žymiai daugiau gerų darbų“, – sako UAB „TELE-3“ generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos verslo konfederacijos prezidentas Valdas Sutkus sako, kad šiais metais rengiami apdovanojimai sulaukė ypač didelio dėmesio: „Konkurse dalyvavo daugiau kaip 30 įmonių su skirtingais projektais, galiu drąsiai teigti, kad socialinė atsakomybė tampa svarbia daugelio įmonių strategijos dalimi. Kiekvienas esame visuomenės dalis, todėl natūralu, kad verslas turi savo idėjomis bei resursais prisidėti prie bendruomeniškų projektų kūrimo, skatinti socialiai atsakingą mąstymą“.

Apdovanojimai „Socialiai atsakingas verslas“ yra rengiami nuo 2011 m. Jų pagrindinis tikslas – skatinti socialinės atsakomybės principų taikymą verslo praktikoje, didinti socialiai atsakingos veiklos žinomumą visuomenėje ir aktualizuoti jos naudą valstybei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį mėnesį TV3 televizija pradėjo dar vieną naują projektą „Talentas keisti“, kurio metu turintiems idėją, kaip prisidėti prie vaikų gerovės, bus padedama išauginti savo socialinį verslą.

UAB „TELE-3“ priklauso tarptautiniam žiniasklaidos koncernui „Modern Times Group“ (MTG), kuris Lietuvoje valdo žiūrimiausią televiziją TV3, taip pat televizijų kanalus – TV6 ir TV8, žinomiausią televiziją internete TV3 Play, taip pat jaunimo itin mėgiamą radijo stotį „Power Hit Radio“, videožinių portalą www.zinios.lt bei „Viasat“ kanalų grupę. Daugiau informacijos apie įmonę: www.tv3.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų