REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Ketvirtadienį vakare Bendruoju pagalbos centro telefonu paskambinęs anonimas pranešė, kad užminuota Jonavos trąšų gamykla „Achema“. Gamyklos atstovai tikina, kad ekstremali situacija kol kas neskelbiama.

REKLAMA
REKLAMA

 

Koncerno „Achemos grupė“ komunikacijos vadovė Gintarė Mierkienė BNS patvirtino, kad buvo policija gavo pranešimą apie neva užminuotą gamyklą ir teigė, kad šiuo metu situacija yra kontroliuojama.

REKLAMA

„Achemos“ technikos direktorius Juozas Tunaitis BNS teigė, kad buvo sušauktas bendrovės ekstremalių situacijų centras, tačiau gamykla kol kas dirba įprastu ritmu.

„Pas mus yra atvažiavę policijos ekipažai, uždarytas įvažiavimas į teritoriją. Gamykla dirba įprastiniu ritmu, mes turime susirinkę ekstremalių situacijų centrą. Kol kas nesiimame jokių veiksmų, kadangi nieko aiškaus nėra, o dabar renkasi specialiosios tarnybos. Dabar kol kas viskas ramu, jokių ekstremalių situacijų pas mus nėra“, - BNS sakė J.Tunaitis.

REKLAMA
REKLAMA

J.Tunaitis BNS informavo, kad į gamyklos teritoriją atvyko Kauno apskrities ekstremalių situacijų specialistai, su kuriais šiuo metu yra derinami tolesni veiksmai.

„Praėjom cechus, pasižiūrėjom, nieko įtartino neradome. Cechai dirba toliau kaip ir dirbę, o mes deriname ekstremalių situacijų operaciją“, - BNS sakė „Achemos“ technikos direktorius.

Žiniasklaidoje skelbta, kad buvo įvestas priemonių planas „Skydas“.

 

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų