REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ pranešė jau atnaujinusi 90 proc. viso savo mobiliojo ryšio tinklo. Prieš trejus metus prasidėjusią „Omnitel“ tinklo modernizaciją planuojama baigti pirmoje vasaros pusėje, teigia bendrovės atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Atnaujindama tinklą, „Omnitel“ skelbia diegianti 3G ryšio technologiją visur, kur iki šiol veikė tik 2G ryšys. Užbaigus modernizacijos ir plėtros darbus, „Omnitel“ 3G tinklas padengs visą Lietuvos teritoriją ir savo aprėptimi prilygs 2G tinklui. Jau dabar „Omnitel“ 3G tinklas dengia 97,2 proc. šalies teritorijos, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA

Pranešama, kad visose atnaujinamose 3G stotyse „Omnitel“ diegia HSPA+ technologiją, palaikančią net iki 42 Mb/s interneto spartą.

„Omnitel“ 3G ryšiu gali naudotis iš esmės visi šalies gyventojai. Norime užtikrinti jiems geriausią interneto kokybę ir stabilumą, todėl nuosekliai investuojame į veikiančios infrastruktūros tobulinimą, kartu padvigubindami 3G stočių talpą ir mobiliojo interneto greičius“, - sakė „Omnitel“ technologijų padalinio vadovas Mindaugas Varanauskas.

„Omnitel“ 4G ryšiu šiuo metu gali naudotis daugiau kaip 40 proc. Lietuvos gyventojų. Tarp „Omnitel“ 4G miestų - visi šalies didmiesčiai, daugelis rajonų centrų, pramonės centrai, turistų ir poilsiautojų pamėgti miestai ir miesteliai, taip pat vietovės, kuriose „Omnitel“ 4G ryšys yra bene vienintelė galimybė naudotis sparčiuoju internetu, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų