REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Gali išsispręsti svarbus klausimas. Bus palanku susitikti su įtakingais asmenimis, kreiptis su pasiūlymais ir prašymais į savo vadovybę ar kitus oficialius asmenis, įvairias organizacijas.

 Avinas Gali išsispręsti svarbus klausimas. Bus palanku susitikti su įtakingais asmenimis, kreiptis su pasiūlymais ir prašymais į savo vadovybę ar kitus oficialius asmenis, įvairias organizacijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Taupykite jėgas, venkite nereikalingo bendravimo (pokalbių telefonu irgi). Šiandien nesiimkite nieko sunkaus, painaus, tačiau tiks tvarkyti konfidencialius reikalus. Antrą dienos pusę galite sulaukti netikėtos pagalbos, taip pat gero patarimo iš draugų, šeimos narių, giminaičių.

REKLAMA

Dvyniai Mokėkite pasinaudoti naudingomis aplinkybėmis parodyti iniciatyvą, pabrėžti savo privalumus. Pasistenkite kuo daugiau atlikti – kita savaitė jums nebus tokia palanki.

Vėžys Ieškokite būdų, kaip stiprinti esamą poziciją darbe, surasti naujų pelno šaltinių. Skolinti pinigų nepatartina, tiesa, tinka užsiimti labdara.

Liūtas Nepriiminėkite skubių sprendimų, venkite ginčų tiek su vadovais, tiek su tėvais ir savo vaikais. Apskritai mokėkite pasverti kiekvieną žodį, kad ir su kuo bendrausite, nepamirškite: kaip pašauksi, taip atsilieps.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Gali pavykti išspręsti seną problemą. Nuojauta neleis apsirikti, ypač tvarkant piniginius ir turto reikalus. Tik venkite prieštarauti artimiesiems.

Svarstyklės Nerizikuokite, nepervertinkite savo galimybių. Ir ne tiktai veikloje, bet ir santykiuose su jums patinkančiu asmeniu. Daugiau dėmesio skirkite savo vaikų problemoms.

Skorpionas Ryte labiau tikėtini nemalonumai darbe – gali greičiau gesti darbo technika, kilti nesutarimų su kolegomis, klientais, vadovu. Vis dėlto po pietų aplinkybės netikėtai pasikeis jūsų naudai. Gali pavykti užsitikrinti įtakingo asmens, vadovybės paramą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Būkite atidesni savo partnerių nuomonei – neverta svarbių sprendimų priimti savarankiškai. Nieko sudėtinga neatidėkite savaitgaliui.

Ožiaragis Galite tikėtis įvairių keblumų, nemenka ir nelaimingų atsitikimų, traumų dirbant, važiuojant tikimybė. Tiks spręsti mokesčių, skolų problemas. Galite būti pernelyg įsitempę, tikri perfekcionistai, kai aplinkiniai nebeįtinka ir kyla noras nutraukti santykius su geru draugu ar mylimu asmeniu.

Vandenis Dvilypis metas – didelė sėkmė, bet ir slapti pavojai, iliuzijos. Nebūkite lengvatikiai, nesistenkite daug norėti – tai apsaugos nuo naujų rūpesčių. Nepraleiskite palankios progos susitikti su asmeniu, galinčiu jus paremti, užtarti, informuoti.

Žuvys Susitelkite į ką nors viena, ir rezultatai bus puikūs. Ieškokite silpnų savo veiklos vietų ir būdų tai pakeisti. Šiandien galite sulaukti ir kolektyvo, vadovybės palaikymo. Pamėginkite išpildyti bent vieną savo norą.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų