REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Turėsite daug darbo, kurio metu teks atkreipti dėmesį į aibę techninių, praktinių smulkmenų. Tikėtinas įtakingų žmonių palaikymas, vadovybės įvertinimas. Domėsitės priešinga lytimi ir jumis ne mažiau domėsis.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Dalykinis susitikimas, siekiant aukštesnio posto, naujo darbo ar naujų užsakymų bus gana rezultatyvus. Galite pasiryžti svarbiam žingsniui. Regis, susitiksite su draugais ir viskas klostysis puikiai, jei neįsižeisite dėl išgirstų pastabų.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien nepraleisite progų demonstruoti sugebėjimus, plėsti naudingų pažinčių ratą. Galbūt domėsitės technikos atnaujinimu. Iš nedeklaruojamos veiklos galimos pajamos. Apkalbos gali įnešti sumaišties į asmeninius santykius.

Vėžys Šiandieną pasižymėsite sumanumu, kūrybingumu. Turbūt seksis ginti ir stiprinti turtines pozicijas. Regis, pakils jūsų autoritetas ir sustiprės įtaka. Vis dėlto neperlenkite lazdos stengdamiesi primesti kitiems savo valią, diktuoti sąlygas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien turėtumėte suspėti ir rimtai padirbėti, ir iš širdies pabendrauti. Regis, sėkmingai tvarkysite reikalus, susijusius su verslu, finansais, technika. Galite kreiptis į įtakingus asmenis. Galbūt susitarsite dėl kredito, lizingo.

Mergelė Šiandien būsite praktiški ir dalykiški, aktyviai tvarkysite ūkinius reikalus, vadovausite kolektyvui, būsite įžvalgūs derybose ir pasirašant sutartis. Vakare su artimaisiais jau skaičiuosite įsivaizduojamą naudą. Būkite realistai.

Svarstyklės Šiandien bus įmanoma pataisyti dalykinius ir meilės santykius, įnešti gaivesnių spalvų į asmeninį gyvenimą. Pravartu nevengti kontaktų, nes galite gauti informacijos, kuri jums bus naudinga. Vakarą skirkite šeimai, buičiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien gerai jausitės tuo atveju, jei šiltai bendrausite su šeima, mylimu žmogumi, vaikais. Kartu spręsdami problemas pasijusite artimesni, svarbesni vieni kitiems. O gal net rasite būdą, kaip išspręsti opią problemą ir gauti naudos.

Šaulys Šiandien pravartu imtis iniciatyvos, jei norite kažką pataisyti, patobulinti. Turėsite galimybių viską suimti į savo rankas. Galbūt labiau suartėsite su žmogumi, kuris anksčiau buvo ar yra dabar jums reikalingas.

Ožiaragis Per draugą, partnerį arba kolegą gali ateiti naujos idėjos, susijusios su dalykine veikla, bendradarbiavimu. Galbūt kažkas patarpininkaus naudą žadančiame reikale. Būkite budrūs - lengva tapti priklausomu nuo kitų valios bei įtakos.

REKLAMA

Vandenis Įdomios peripetijos nusimato santykiuose su dalykiniais ar meilės partneriais bei konkurentais. Su kažkuo iš jų galite susieti savo likimą, net jei to dar nesuvokiate. Palanku apsvarstyti, kaip išvengti finansinių sunkumų, išlaidų, žalos.

Žuvys Šiandien galite tikėtis jums naudingų asmenų palankumo. Naudokitės palankiomis situacijomis, jei norite gauti lengvatą ar paramą, atgauti skolą ar pan. Palanku sudaryti draudimo sutartis, tvarkyti mokesčių, investicijų reikalus.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų