REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl nustatytų statybos pažeidimų Druskininkų merui socialdemokratui Ričardui Malinauskui priklausančioje sodyboje partija kol kas jokių žingsnių nedarys, lauks teisėsaugos institucijų išvadų, sako premjeras socialdemokratų lyderis Algirdas Butkevičius.

REKLAMA
REKLAMA

„Turėjau pokalbį su Druskininkų miesto meru, kaip partijos pirmininko pavaduotoju. Jis yra surinkęs didžiulį paketą dokumentų, įrodinėja, kad yra teisus. Mes priėmėme tokį sprendimą, kad teisėsaugos institucijos tegul visa tai įvertina ir duoda atsakymą“, - interviu LRT radijui antradienį sakė A.Butkevičius, paklaustas, ar partija ketina priimti kokius nors sprendimus dėl R.Malinausko.

REKLAMA

Į A.Butkevičių su raginimu pradėti tyrimą dėl R.Malinausko elgesio bei įžeidžių komentarų aplinkos ministro Valentino Mazuronio atžvilgiu kreipėsi opozicinių konservatorių atstovas Arvydas Anušauskas.

Praėjusią savaitę Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos priežiūros inspektoriai nustatė kelis galimus statybų pažeidimus dėl R.Malinauskui priklausančioje sodyboje netoli Druskininkų. Inspektorių duomenimis, namo tvora tęsėsi iki pat šalia tekančio Ratnyčios upelio.

REKLAMA
REKLAMA

V.Mazuronis anksčiau taip pat sakė, kad, inspektorių duomenimis, R.Malinausko namo terasa yra pastatyta „ne ant esamų pamatų, o patraukta į priekį keletą metrų“.

R.Malinauskas kaltinimus neigia sakydamas, kad namas, kurį paveldėjo iš močiutės, statytas dar pokaryje, kai negaliojo dabartiniai statybų reikalavimai. Jis savo tiesą teigė ketinantis ginti teisme.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų