REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

F. Briatore: „Formulei-1“ reikės naujo diktatoriaus

Buvusio F-1 ekipos vadovo Flavio Briatores teigimu, iš „Formulės-1“ vadovo posto pasitraukus Bernie Ecclestone‘ui, sportui reikės naujo diktatoriaus, priešingu atveju čempionatas žlugs kelių metų bėgyje.

REKLAMA
REKLAMA

Minėtasis britas jau kuris laikas mina teismų grindis ir yra kaltinimas kyšio davimu. Pats B. Ecclestone‘as yra anksčiau užsiminęs, kad F-1 akcijų savininkė CVC gali jį pašalinti iš F-1 vadovo posto.

REKLAMA

„Man jo gaila. Ecclestone‘o vietoje aš būčiaus pasitraukęs prieš penkis ar šešis metus“, – sakė buvęs F-1 komandos vadovas F. Briatore.

Anksčiau užsienio žiniasklaidoje buvo pasirodę pranešimų, jog būtent minėtasis italas gali užimti B. Ecclestone‘o vietą, tačiau paklaustas apie tai F. Briatore pareiškė neturintis planų tapti F-1 vadovu.

Anot italo, „Formulei-1“ reikės naujo diktatoriaus, priešingu atveju čempionatas gali žlugti.

REKLAMA
REKLAMA

„F-1 reikės naujo diktatoriaus. Jis nustato taisykles, o komandoms belieka paklusti. Jei kažkas nenori to daryti, tegul ieškosi kito darbo.“

„Formulė-1“ yra stiprus prekinis ženklas. Bernie prireikė 30 metų, kad jį sukurtų. Be jo gali būti taip, kad jis bus sunaikintas per du ar tris metus. Reikia žmogaus, kuris turėtų F-1 ateities viziją.“ „Mercedes“ tarybos pirmininkas Dieteris Zetsche mano, kad iš F-1 vadovo posto pasitraukus B. Ecclestone‘ui bus sunku rasti tinkamą žmogų jam pakeisti.

„Akivaizdu, jog būtent Bernie padarė viską, kad F-1 būtų tokia sėkminga“, – kalbėjo „Mercedes“ atstovas.

„Štai kodėl visiems rūpi, kad jo neįtikėtinas darbas, jo parašyta istorija, nebūtų suniokota.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų