REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija „Intel“ jau kurį laiką bando į savo pusę patraukti procesorių spartinimo gerbėjus – birželio pradžioje jiems bus pasiūlyti nauji „Devil’s Canyon“ procesoriai su patobulinta termosąsaja, taip pat beveik viską žinome apie jų technines specifikacijas.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su jais pamatysime ir „Pentium G3258“, kuris ne tik paminės šio prekės ženklo jubiliejų, tačiau ir leis pasižaisti su laisvu daugikliu už patrauklią kainą.

REKLAMA

Užsienio el. parduotuvės jau leidžia rezervuoti ne tik „Core i7-4790K“ (4.0/4.4 GHz) bei „Core i5-4690K“ (3.5/3.9 GHz), bet ir „Pentium G3258“ (3.2 GHz). Bent jau galima spręsti apie galimas mažmeninei prekybai skirtų procesorių kainas.

„Core i7-4790K“ ypatingų premijų už patobulintą termosąsają nesiūlo – kai kaina stabilizuosis, jį bus galima įsigyti už maždaug 350 dol. (875 Lt). Modelis „Core i5-4690K“ bus dar pigesnis – apie 250 dol. (625 Lt). Taupantiems spartinimo entuziastams reikėtų pažvelgti į „Pentium G3258“ pusę – jis kainuos ne daugiau 80 dol. (200 Lt).

REKLAMA
REKLAMA

Medaus statinėje atsirado vietos ir šaukštui deguto. „EXPreview“ teigimu, „Devil’s Canyon“ procesorių anonsas birželio pradžioje bus tik formalus. Atitinkami produktai prekyboje turėtų pasirodyti tik rugsėjo mėnesį. Kodėl toks vėlavimas, nepranešama.

Kartu su informacija apie „Devil’s Canyon“ vėlavimą pasirodė duomenys, kad 14 nm stacionarių „Broadwell“ procesorių debiutas bus nukeltas iki 2015 m. gegužės mėnesio. Priminsime, kad ultraploniems nešiojamiems kompiuteriams skirti „Broadwell“ gali debiutuoti jau šių metų rugsėjo mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų