REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

G. Steponavičius: linkiu sėkmės A. Zuokui ir liberalcentristams

Liberalų sąjūdis atviras siūlymams dėl susijungimo

„Dėl liberalų rezultatų yra pakankamai geras jausmas, nes turėjome pakankamai intensyvią rinkiminę kampaniją, kurią provokavome ir pristatėme save kaip alternatyvą populistams“, - vėlų sekmadienio vakarą portalui balsas.lt sakė Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio pirmininko pavaduotojas Gintaras Steponavičius.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai tikslingai stengėmės apeliuoti į jaunąją kartą, raginant juos dalyvauti rinkimuose. Manau, kad liberalai bus atstovaujami Europos parlamente ir toliau. Kiek jų bus? Sužinosime visai netrukus“, - kalbėjo G. Steponavičius.

REKLAMA

Būtent jis yra liberalų sąrašo pirmoje pozicijoje. Politikas prisipažino, kad atsakomybė šiek tiek spaudžia pečius. „Turime pakankamai stiprią komandą ir vidinę konkurenciją, kas yra labai natūralu: Antanas Guoga, Petras Auštrevičius, Eugenijus Gentvilas – visi jie yra aukštos prabos asmenybės bei politikai. Manau, kad reitingavimas gali pateikti staigmenų. Mes esame tam, kad liberalai turėtų savo aiškią viziją. Norime, kad kuo stipresnės mūsų pajėgos būtų Europos parlamente“, - kalbėjo G. Steponavičius.

REKLAMA
REKLAMA

Jo teigimu, liberalai suprato, kad 30-45 metų amžiaus žmonės jau atpažįsta liberalus. „Manome, kad jų parama bus auganti, bet šiuose rinkimuose stengėmės atkreipti jaunimo dėmesį, - kalbėjo G. Steponavičius. – Tikiuosi, kad jaunimo indėlis šįkart bus labai didelis“.

Visai neseniai kitos liberalios jėgos – liberalcentristai (LiCs) ir Artūro Zuoko judėjimas „Taip“ pareiškė apie susijungimą. Tuo metu buvo užsiminta ir apie galimą bendradarbiavimą su liberalų sąjūdžiu. „A. Zuokui ir Lics mes galime palinkėti sėkmės, - šyptelėjo G. Steponavičius. – Tačiau negalime paneigti akivaizdaus dalyko, kad arti tūkstančio liberalcentristų – merai, tarybų nariai, ištisi skyriai – jau yra tapę mūsų komandos dalimi. Todėl geriausias būdas liberaliems ir šviesiems asmenims burti po liberalų vėliava. Mūsų partija yra atvira pasiūlymams“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų