REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio popietę, gegužės 24 d., Kaune „McDonald‘s“ šlovės alėjoje bus atidengtas Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos gynėjo Martyno Pociaus delno įspaudas. Taip populiariausias restoranų tinklas Baltijos šalyse „McDonald‘s“ ir kauniečių mylima „Žalgirio“ krepšinio komanda minės vienuoliktuosius partnerystės metus ir semsis stiprybės prieš artėjančias Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijos rungtynes, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Martynas Pocius neabejotinai prisidėjo prie to, kad Kauno ekipa ir vėl patektų į LKL finalą. Šioje komandoje gynėjas pradėjo profesionalaus krepšininko karjerą ir po dviejų metų pertraukos „Žalgiryje“ žaidžia jau trečiąjį sezoną iš eilės. Dėl to, buvo vieningai nuspręsta, kad šiemet „McDonald‘s“ šlovės alėjoje turi būti įamžintas būtent šio žaidėjo delno įspaudas.

REKLAMA

Nors vakar Klaipėdoje LKL finalas prasidėjo gan netikėtu „Žalgirio“ pralaimėjimu, ištikimiausi žalgiriečių gerbėjai neabejoja komandos sėkme ir šeštadienį bandys ją įkvėpti būsimoms pergalėms. Šiųmetę įspaudo atidengimo ceremoniją tradiciškai lydės krepšinio sirgalių šventė, kurios metu susirinkusieji turės progą susitikti su komandos žaidėjais ir patikrinti jų rankų miklumą lankstant spalvotus balionus. Kaip krepšininkams seksis kurti sudėtingas figūras už krepšinio aikštelės ribų, „Žalgirio“ gerbėjai galės išvysti šeštadienį 12 val., „McDonald‘s“ restorane (Savanorių pr. 321A, Kaunas). Krepšinio aistruolių taip pat lauks ir viktorina, kurios metu jie turės progą pasitikrinti žinias apie garsiausią Lietuvos krepšinio klubą.

REKLAMA
REKLAMA

„McDonald‘s“ restoranų tinklas drauge su „Žalgirio“ komanda sezono pabaigtuves mini kasmet. Per jas jau buvo pagerbtos tokios „Žalgirio“ ekipos žvaigždės kaip Arvydas Sabonis, Jonas Mačiulis, Paulius Jankūnas, Mantas Kalnietis ir kiti. Praėjusį sezoną „McDonald‘s“ šlovės alėjos garbės krepšininku tapo ir savo rankos įspaudą atidengė Robertas Javtokas.

Per visus šiuos metus „Žalgirio“ fanų pamėgtame „McDonald‘s“ restorane įsivyravo krepšinio tema. Čia įrengtame „Žalgirio“ kampelyje puikuojasi komandos narių marškinėliai ir laimėtos taurės.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų