REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena didžiausių pagrindinių plokščių gamintojų „ASRock“ pristatė naujas 9-osios „Intel“ kartos plokštes su išskirtine „Super Alloy“ technologija bei kitomis funkcijomis ir savybėmis. Dėl Z97 / H97 mikroschemų 9-osios serijos „ASRock“ plokštės užtikrina suderinamumą ir visišką 5-osios, ir 4-osios kartų „Intel Core“ procesorių palaikymą, teigia bendrovės atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Bendrovė taip pat pristatė „Extreme“ seriją aukštesnės klasės kompiuteriams, „Fatal1ty Killer Gaming” seriją žaidėjams bei „OC Formula“ seriją visiems, užsiimantiems plokščiu pagreitinimu (overclocking).

REKLAMA

Pasak gamintojų, 9-oji serija išsiskiria aukštos klasės platininiais kondensatoriais, kurie pasižymės ilgiausia gyvenimo trukme iš visų plokščių, šiuo metu esančių rinkoje. Anot „ASRock“, vietoj įprastų 10 000 valandų, kurias gyvuoja kitos aukštesnės klasės (high-end) plokštės, šios gyvuos 20 proc. ilgiau ir „gyvens“ mažiausiai 12 000 valandų.

Naujosios kartos „NexFET MOSFET“ technologijos daug efektyviau valdys maitinimą į dinaminės operatyviosios atminties (DRAM) lizdus ir geriau apsaugos nuo elektrostatinių iškrovų bei perkaitimo, o kitas inovatyvus sprendimas – dvigubas MOSFET centrinio procesorinio įrenginio (CPU) maitinimui – užtikrins daug efektyvesnį CPU „Vcore“ maitinimą, nei jo pirmtakai, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad aukštos kokybės lydinio droseliai pasižymi magnetiniu ir karščiui atspariu dizainu. Jie efektyviai padidina atgalinės soties srovę iki 90 proc., dėl ko 9-osios kartos plokštės yra efektyvesnės, stabilesnės ir patikimesnės.

„ASRock“ taip pat pristatė inovacijas plokščių aušinimo technologijoje. Naujieji aliuminio lydinio radiatoriai suprojektuoti taip, jog kardinaliai sumažintų plokščių karštį. Dėl savo dydžio šie radiatoriai gerai padengia MOFSET bei mikroschemas tam, jog apsaugotų nuo perkaitimo, o tai irgi suteikia visai pagrindinei plokštei bei sistemai daugiau stabilumo, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų