REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Netiks blaškytis, nervintis ir skubinti, erzinti kitus. Tai gera diena susitikimams su svarbiais asmenimis, tiesa, įsipareigoti venkite.

 Avinas Netiks blaškytis, nervintis ir skubinti, erzinti kitus. Tai gera diena susitikimams su svarbiais asmenimis, tiesa, įsipareigoti venkite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nebūkite kategoriški, labai reiklūs, jei teks tvarkykite sudėtingus klausimus darbe. Venkite ginčytis su vadovybe, tėvais – jūsų argumentai nebus įtikinami.

REKLAMA

Dvyniai Jus supras, jumis džiaugsis ir didžiuosis draugai, artimieji. Įvykių neskubinkite, tiks spręsti senas problemas, imtis užvilkintų, atidėtų reikalų.

Vėžys Pasikliaukite nuojauta, sapnais – tikrai neapsigausite. Būkite atidūs smulkmenoms: atsitiktinis žodis, nereikšmingas gestas – ir jūs suprasite paslėptą reikalo pusę. Tiktų ieškoti dingusių daiktų, dokumentų, įrankių, besislapstančių asmenų.

Liūtas Viskas puiku, tik ar ne per daug skubate? Naudinga į reikalus, jums svarbią situaciją ar žmogų pažvelgti iš naujo, lyg pirmąkart būtumėte susidūrę.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Ko gero, jums nebus palikta didelė pasirinkimo laisvė, bet tai, kas bus siūloma, bus naudinga. Jei kas nors nesiseks, neišgyvenkite: rytoj ar kitomis dienomis be vargo sutvarkysite šį „negerą” reikalą.

Svarstyklės Kuriam laikui (iki birželio pradžios) jūsų reikalai įstrigs. Daugiau dėmesio skirkite seniems draugams, tiems, kurie anksčiau padėjo. Susitikite su jais, keiskitės nuomonėmis, patirtimi. Prisiminkite, mokykitės.

Skorpionas Svarbu daug nenorėti, kitaip teks nusivilti. Paklausykite šeimos narių patarimų, būkite atidūs savo intuicijai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tvarkykite reikalus, ypač jei jie susiję su šeima, vaikais, mylimu žmogumi. Nepriekaištaukite artimiesiems.

Ožiaragis Laikinai teks stabtelėti – nieko nauja neplanuokite, nekeiskite ir venkite rodyti iniciatyvą. Kol kas plaukite pasroviui. Tai sudėtinga diena, neskubėkite. Ieškokite savo veiklos trūkumų, kreipkitės pagalbos į kolegas.

Vandenis Palanku tvarkyti svarbius dokumentus, spręsti juridines problemas. Gauti partneriški pasiūlymai bus naudingi. Mažiau ginčykitės su kolegomis ir sutuoktiniu.

Žuvys Neatsargus žodis ar judesys, ir jūs galite patirti nesėkmę. Diena gera tvarkyti mokesčių, skolų, draudimo reikalus. Vakare galimas netikėtas romantiškas nuotykis.

Šaltinis www.vytautus.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų