REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Nebūkite pernelyg savininkiški ir kritiški - tiek santykiuose su žmonėmis, tiek daiktų atžvilgiu. Priimkite aplinkinius su jų trūkumais ir ydomis. Labiau saugokite tiek svetimą, tiek savo turtą, pinigus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandieną nekelkite gyvenimui didelių reikalavimų. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais, solidžiais veikėjais, biurokratais, pasirenkite nesusipratimams. Trūks realybės pojūčio. Kažkam dirva gali pasirodyti neparuošta.

REKLAMA

Dvyniai Slėgs darbų našta, jausite įtampą. Netinkamas metas reikšti pretenzijas, lįsti į akis valdžiai, biurokratams. Mažai vilties, kad šiandien pavyks išspręsti svarbią problemą ar dilemą. Kenks pašnekovų ir jūsų paties nervingumas, nelankstumas.

Vėžys Gali prireikti rimtų argumentų bendraujant su dalykiniais partneriais, vadovybe. Turbūt neišvengsite konfliktų, apgaulių, nesusipratimų, o gal ir nuostolių bei žalos. Abejotinų pramogų bei susitikimų geriau būtų atsisakyti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Įtakingas asmuo gali priversti jus pasijusti nejaukiai. Galbūt patirsite slaptą priešiškumą, kenkimą. Nepasiduokite provokacijoms, išlikite taktiški, santūrūs. Problemų gali sukelti artimo žmogaus būklė.

Mergelė Šiandien įmanomi nemalonūs netikėtumai. Būsite nusiteikę gana arogantiškai. Nesielkite aplaidžiai ar savanaudiškai profesiniuose ir asmeniniuose reikaluose - tai neliks nepastebėta. Gali susvyruoti jūsų pozicijos.

Svarstyklės Šiandien nederėtų švaistytis pažadais, prisiimti per daug įsipareigojimų. Venkite išlaidauti, bet nebūkite savanaudiški. Jūsų noras kažką keisti asmeniniuose santykiuose ar gyvenime artimą žmogų gali stipriai žeisti. Galite susidurti su dilema.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Kai kurios nugirstos naujienos gali priversti jus keisti planus. Nepasitikėkite atsitiktiniais pažįstamais, atsakingiau vertinkite pateikiamą ir gaunamą informaciją, neskleiskite apkalbų.

Šaulys Būsite labai jautrūs aplinkos poveikiui. Nusimato rūpesčiai dėl šeimos, namų, pinigų. Pasistenkite, kad ši diena nebūtų aptemdyta barniais, nesantaika. Nederėtų piktnaudžiauti kitų pasitikėjimu ir pataikauti savo silpnybėms.

Ožiaragis Netinkamas metas aiškintis meilės santykius, reikšti pretenzijas, kelti pavydo scenas. Būkite labai atsakingi priimdami sprendimus, susijusius su vaikais. Seksualinės ar finansinės avantiūros pasekmės gali pasirodyti nedžiuginančios.

REKLAMA

Vandenis Diena bus įtempta. Negalėsite atsiginti nuo smulkių rūpesčių ir nesibaigiančių išlaidų. Reikėtų itin saugoti sveikatą, nes gresia traumos, nelaimingi atsitikimai. Darbe nieko nedarykite atmestinai, kad nekiltų problemų ir pasekmių.

Žuvys Kažkokį pavojų gali kelti konkurentai arba žmonės, kuriuos jūsų veiksmai, poelgiai verčia jaustis nesaugiais. Galimas komplikuotas teisinis procesas, derybos. Šiandien apskritai lengva su bet kuo susipykti, nutraukti ryšius ar sutartis.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų