REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Nervinė įtampa didelė, vertinimai dažnai neobjektyvūs, ir tik būdami su mylimu žmogumi atgausite reikalingą dvasios pusiausvyrą. Netinkamas laikas rizikuoti pinigais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Tai palankus metas: geriausia būtų pasikliauti savaimine įvykių eiga. Tinkama proga susitikti su įtakingais asmenimis, nuo kurių priklauso jūsų karjera, – būsite suprasti, įvertinti, galbūt net ir naują įtakingą bičiulį įgysite.

REKLAMA

Dvyniai Jūsų karjerai gali pakenkti patiklumas, skubotumas. Būkite atlaidesni ir atidesni mylimam žmogui. Gali paaiškėti, kas jums neabejingas tarp bendradarbių.

Vėžys Tai puiki diena dirbantiems kūrybinį darbą. Seksis bendrauti, užmegzti pažintis, kils nuostabių sumanymų ir protingų minčių ir dar protingesnių užmojų. Pavyks kai ką suprasti apie meilę. Neapsiriksite, jei būsite nuoširdūs su mylimu asmeniu.

Liūtas Tegu kiti kalba, o jūs mokėkite klausytis. Tik neskubėkite pritarti ar žadėti, įsipareigoti – galite įkliūti į priklausomybę. Tai laikas, kai mezgasi slapti romanai arba slapti tampa oficialūs.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Džiaukitės savo jausmais, norais, laimėjimais. Tai pergalingas metas, kai reikia drąsiai tikėti savo laime.

Svarstyklės Naudingų susitarimų metas. Vis dėlto būkite atidūs, ar jūsų nemėgina papirkti gražiais pažadais, vertinga dovana. Nieko neprarasite, jei reikalus atidėsite, o šią dieną paaukosite meilei. Gera diena piršlyboms.

Skorpionas Maloniai lengvabūdiškas ir romantiškas metas. Susitikite su gerais draugais ir prisiminkite senas pramogas. Tik skaičiuodami pinigus, kurdami būsimos veiklos planus ar tiesiog žadėdami dovanoti žvaigždę nepasiduokite azartui – lengvai pervertinsite savo galimybes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Neapgaudinėkite savęs ir mylimo žmogaus – pasikalbėkite apie jūsų jausmus, o gal ir apie būsimą šeimą. Dalykinius reikalus geriau tvarkyti neoficialioje aplinkoje. Nepamirškite kreiptis į draugus pagalbos, patarimo.

Ožiaragis Nenueiti į pasimatymą ar nepaskambinti mylimam žmogui neatleistina. Vadovaukitės meilės įstatymais (kitus galima atidėti į šalį), ir viskas susiklostys puikiai. Galite išgirsti netikėtų meilės prisipažinimų.

Vandenis Pakilią meilės nuotaiką temdys neįsimylėjusių kolegų ribotumas, darbų banalumas ar neprognozuojamas automobilio darbas. Vis dėlto pakaks žavingų pagalbininkų, kurie visaip demonstruos savo atsidavimą.

Žuvys Būkite atidūs, kuo galima pasitikėti, o ko derėtų vengti, – sėkmė daugiausia priklausys nuo jūsų sąjungininkų. Įsimylėjėlių dėmesiui: tinkama proga sužadėtuvėms.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų