REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bankas „Danske Bank“ pranešė pristatęs išmaniesiems įrenginiams skirtą aplikaciją „Danske mBanke“. Naudojant ją nuo šiol bus galima pasirašyti iš karto kelias finansines operacijas, naudoti mokėjimų ruošinius, matyti išsamesnę sąskaitų ir kortelių apžvalgą bei atrasti naujų, klientams svarbių funkcijų.

REKLAMA
REKLAMA

„Išmaniųjų įrenginių naudojimas sparčiai didėja, todėl atsiranda vis daugiau galimybių mobilius sprendimus integruoti į kasdienes finansines paslaugas. Per metus „Danske mBanko“ vartotojų padaugėjo 60 proc., o per mėnesį atliekamų operacijų skaičius augo 2,3 karto. Taigi, išplėtus mobiliosios bankininkystės funkcijas, kasdienes operacijas bus galima atlikti greičiau ir patogiau – tam praktiškai nebereikės kompiuterio“, – banko pranešime cituojamas Darius Jasinskis, „Danske Bank“ Verslo plėtros tarnybos direktorius.

REKLAMA

Kaip vieną svarbiausių atnaujinimų D. Jasinskis išskiria verslui itin aktualią galimybę mobiliajame banke pasirašyti kelias finansines operacijas iš karto. Iki šiol aplikacijos naudotojai galėjo pasirašyti po vieną operaciją, o dabar galės žymėti kelias arba visas ir jas pasirašyti ar ištrinti.

Vietiniai mokėjimai už prekes ir paslaugas yra viena populiariausių mobiliosios bankininkystės funkcijų. Atsižvelgus į tyrimo metu gautą vartotojų nuomonę, ši funkcija nuo šiol papildyta mokėjimų ruošiniais. Taip pat mobiliojoje bankininkystėje bus galima pasirinkti nustatymus pavedimams tarp savo sąskaitų ir taip patogiau skirstyti lėšas. „Danske mBanke“ atsinaujino sąskaitų ir kortelių apžvalga – nuo šiol klientams bus patogiau pateikiama informacija apie likučius, rezervuotas lėšas ar kortelės blokavimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Keičiantis finansiniams įpročiams, kinta ir paties banko vaidmuo. Iš vienos pusės, svarbu užtikrinti kuriamų išmanių sprendimų funkcionalumą ir jų naudojimo patirtį. Iš kitos pusės, gyventojai ir verslas į banką vis dažniau kreipiasi ne kaip į paslaugos teikėją, o kaip į finansų patarėją. Būtent todėl siekiame stiprinti abi šias itin aktualias linijas – mobiliojoje bankininkystėje kiekvienas klientas nuo šiol matys jį aptarnaujančio darbuotojo kontaktus, kad prireikus galėtų su juo susisiekti“, – sako D. Jasinskis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jungiantis prie „Danske mBanko“, klientams bus pranešama apie naują aplikacijos versiją, ją iš karto bus galima atsisiųsti, o kai kuriems aplikacija atsinaujins automatiškai.

Naudojantis „Danske mBanku“ ir toliau bus galima sužinoti sąskaitų ir kortelių likučius, peržiūrėti pinigų judėjimą, pervesti pinigus, atlikti valiutos keitimą, perskaityti banko pranešimus bei naudotis kitomis naudingomis funkcijomis. Aplikacija veikia „Android“ ir „iOS“ operacinėse sistemose, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų