REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija „Apple“ iškelta byla dėl žinučių tarnybos „iMessage“ klaidos, dėl kurios išmaniųjų telefonų „iPhone“ vartotojai negali siųsti žinučių buvusiems „iPhone“ vartotojams, besinaudojantiems „Android“ telefonais, skelbia „Bloomberg“.

REKLAMA
REKLAMA

Šią bylą iškelė buvęs „iPhone“ vartotojas, kuris susidūrė su problema, kai nutarė pradėti naudotis ne „Apple“ įrenginiu ir prarado galimybę toliau gauti tekstines žinutes iš savo draugų.

REKLAMA

Teigiama, kad kai yra deaktyvuojamas vartotojo „iPhone“, kitų „iPhone“ vartotojų jam siunčiamos žinutės ir toliau „pasiekia“ nebenaudojamą įrenginį, vietoje to, kad būtų peradresuotos į naują įrenginį kaip įprastos tekstinės žinutės.

Buvęs portalo „Lifehacker“ vyriausiasis redaktorius Adamas Pashas teigia, kad „Apple“ žino apie šią problemą, tačiau nežino kaip ją išspręsti ir nesiima jokių rimtų veiksmų tai sustabdyti.

REKLAMA
REKLAMA

Apie šią „iMessage“ klaidą, kuomet žinutės ir toliau yra neva gaunamos į nebenaudojamą įrenginį, žinoma nuo 2011 metų. Būtent tais metais ši žinučių tarnyba buvo pristatyta su mobiliąja operacine sistema „iOS 5“.

„Apple“ pataria „iPhone“ vartotojams prieš deaktyvuojant įrenginį išjungti „iMessage“ paslaugą, kad žinutės būtų gaunamos į naują įrenginį. Tiesa, dalis vartotojų teigia vis vien susiduriantys su šia problema net ir prieš tai išjungus šią paslaugą.

San Franciske (JAV) iškelta byla kol kas laukia tolesnio jos nagrinėjimo.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų