REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Rally Talsi” šeštąjį kartą, išlaikydamas „Čempionų ralio“ (ang. Rally of Champions) vardą, jau šį savaitgalį kviečia stebėti įnirtingų geriausių ralio lenktynininkų kovų. Pagrindinis ralio tikslas – suteikti lygias teises N4 grupės prieš tai buvusių sezonų čempionams ir išsiaiškinti, kas greičiausias iš jų visų, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais Vytautas Švedas, gavęs Baltarusijos ralio čempiono titulą 2013 metais atsiveš jį ir į Talsi. Tuo tarpu, Lietuvos čempiono garbę ir vardą gins ir atstovaus puikiai visų žinomas ir pažįstamas sporto meistras Ramūnas Čapkauskas su šturmanu Tomu Šipkausku.

REKLAMA

Lietuvių gretos šeštajame čempionų ralio sezone – tikrai gausios. Tarp kovojančių trasose išvysime ir Martyną Samuitį su Ramūnu Šaučikovu, pilotuojantį Mitusbishi Evolution X, pergalingai nusiteikusius Giedrių Notkų ir Dalių Strižaną su šiek tiek atsinaujinusiu Mitusbishi Evolution IX. 10 kartos Mitusbishi Evolution, šį sezoną papuoštą nauju dizainu, trasoje vaikys ir Dainius Matijošaitis su šturmanu Mindaugu Čepuliu. 69-uoju numeriu startuos ir vienintelis pusiau moteriškas Lietuvos ekipažas Karolis Šiugždinis ir Agnė Vičkačkaitė-Lauciuvienė. Stiprių, konkurencingų dalyvių skaičius – tikrai gausus, net 78 ekipažai ruošiasi startui.

REKLAMA
REKLAMA

Norintiems palaikyti ir pasižiūrėti čempionų ralį – dar tikrai nėra vėlu. Ralis startuoja šeštadienį, 14 h. Šiandien dalyviai skiria laiką administracinėms bei techninėms komisijoms, greičio ruožams pravažiuoti ir stenogramoms sudaryti. Vakare – bandomasis greičio ruožas ir rytdienos laukimas. Šeštadienį tiek dalyvius, tiek žiūrovus pasitiks smagūs šeši greičio ruožai su dviem miesto-super greičio ruožais. Dar smagesni čempionų ralio finišai žiūrovus džiugins sekmadienį.

Norintys išsistudijuoti visą informaciją, greičio ruožus, bei visą ganėtinai ilgą – 78 dalyvių – sąrašą, užsukite į www.rallytalsi.lv bei autorally.lv.

Inga Juškėvičiūtė

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų