REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žaibiškai išpopuliarėjusio mobiliojo žaidimo „Flappy Bird“ autorius Nguyễnas Hà Đôngo ketina vėl sugrąžinti jį į bendrovių „Apple“ ir „Google“ aplikacijų parduotuves.

REKLAMA
REKLAMA

Vasario mėnesį „Flappy Bird“ iš jų buvo pašalintas, nes, pasak autoriaus, „sugriovė jo gyvenimą“. CNBC praneša, kad nauja „Flappy Bird“ versija, palaikanti kelių vartotojų režimą, turėtų pasirodyti rugpjūčio mėnesį. Ši versija leis žaidėjams rungtyniauti realiuoju laiku.

REKLAMA

Žaidimo kūrėjas taip pat pranešė, kad nauja „Flappy Bird“ versija bus „ramesnė“ ir nesukels priklausomybės efekto. Būtent dėl šios priežasties programuotojas ją pašalino iš aplikacijų parduotuvių, nors iš žaidimo jis kasdien uždirbdavo po 50 tūkst. JAV dolerių dėl rodomos reklamos, sakoma pranešime. Tuo metu „Flappy Bird“ mušė populiarumo rekordus ir buvo vadinamas antruoju „Angry Birds“. Šis „iOS“ ir „Android“ aplinkoms skirtas žaidimas buvo tapęs savotišku narkotiku: kartą pradėjus žaisti nuo jo beveik neįmanoma atsiplėšti.

REKLAMA
REKLAMA

Žaidimo siužetas labai paprastas: reikia apsaugoti juokingai plasnojantį geltoną paukštį nuo susidūrimo su begaline žalių kaminų virtine. O tai padaryti labai sunku, nes žaidėjams reikia nuolat keisti paukščio skridimo aukštį pavieniais sensorinio ekrano spaudinėjimais. Už kiekvieną sėkmingai įveiktą kliūtį skiriamas vienas taškas.

Pasak žaidėjų, nors iš pirmo žvilgsnio „Flappy Bird“ atrodo paprastas, tai apgaulingas įspūdis. Žaidimas yra komplikuotas, kliūtis įveikti sunku, ir surinkti daugiau nei 20 taškų tikrai nėra paprasta. Vis dėlto žaidimas taip įtraukia, kad po eilinės nesėkmės norą tėkšti telefoną į sieną įveikia azartas ir poreikis siekti naujo asmeninio rekordo.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų