REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Trečiadienio vakarą Vilniaus „Siemens“ arenoje triumfavo ne tik Kauno „Žalgiris“, istorinėje dvikovoje įveikęs „Lietuvos rytą“ 73:71 – ilgosios pertraukos metu į aikštelę išbėgo stipriausios Lietuvoje 2003 m. gimusių berniukų ekipos, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Juodai raudonomis aprangomis, kaip ir „Lietuvos rytas“, tradiciškai vilkėję vilniečiai – Sostinės krepšinio mokyklos „SKM-Avivos“ žaidėjai, treniruojami Mindaugo Noreikos, stojo akistaton su nuolatiniais savo varžovais - Kauno Sabonio sporto centro krepšininkais.

REKLAMA

Palaikomi sirgalių ir gausybės aplodismentų, „SKM-Avivos“ krepšininkai po 10 minučių trukusios kovos įveikė Kauno Sabonio SC žaidėjus kelių taškų skirtumu.

Sostinės krepšinio mokyklos auklėtinis Kasparas Sideravičius, savo panašia išvaizda prilygstantis „Lietuvos ryto“ snaiperiui Martynui Gecevičiui, atvedė „SKM-Avivos“ komandą į pergalę.

„Labai užsivedžiau ir pradėjau gerai žaisti“, - sakė „Lietuvos ryto“ komandos sirgalius ir SKM auklėtinis. Anot jo, norint kada nors atsidurti ten, kur žaidžia profesionalios krepšinio žvaigždės, reikia daug sportuoti ir treniruotis. „Dar daug laiko“, - sakė jaunasis SKM krepšininkas, kalbėdamas apie ateities planus tapti tokiu kaip jo numylėtinis M. Gecevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Sostinės krepšinio mokykla, bendradarbiaudama su „Lietuvos ryto“ klubu, rengia ne tik jaunųjų krepšininkų pasirodymus ilgųjų rungtynių pertraukų metu.

Per „Siemens“ arenoje vykstančias rungtynes vaikams yra siūloma pramoga – galimybė pamėtyti į krepšį. Kai tėveliai stebi krepšinio dvikovas, jų atžalos gali nevaržomai užsiimti tuo, kas jiems patinka.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų