REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šeštą kartą sostinėje organizuojamos multisporto varžybos „Vilnius Challenge“ kviečia savanorius, norinčius tapti organizatorių komandos dalimi bei iš arti pamatyti, kaip sukuriamas tikras sporto nuotykis, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Kviečiame aktyvius ir smalsius žmones jungtis prie mūsų komandos ir birželio 7 dieną kartu su varžybų dalyviais patirti tikrą nuotykio dvasią. Jūsų pagalbos reikės visose varžybų trasose – bėgimo, dviračių, plaukimo, riedučių, taip pat varžybų centre. Tai puiki proga pamatyti unikalias varžybas iš vidaus, susipažinti su sporto renginių organizavimu ir praleisti dieną puikioje kompanijoje“, – sako varžybų organizatorius Vytenis Benetis.

REKLAMA

Kasmet „Vilnius Challenge“ talkina apie 100 savanorių. Savanorių amžius nėra ribojamas. Nepilnamečiai bus prašomi turėti tėvų sutikimą. Savanoriai gali registruotis: [email protected]

Varžybų centras šiemet įsikurs prie Prekybos ir pramogų centro „Ozas“. Tikslias trasas varžybų dalyviai sužino tik stovėdami prie starto linijos. Organizatoriai trasas Lietuvos sostinėje stengiasi suplanuoti taip, kad intriga būtų kuo didesnė. Varžybų dalyviai, kaip ir ankstesniais metais turės orientuotis Vilniaus mieste, važiuoti dviračiais, įveikti bėgimo, požemių, irklavimo bei riedučių rungtis.

„Vilnius Challenge“– pirmosios ir vienintelės urbanistinės multisporto varžybos Lietuvoje. Pernai jose dalyvavo 1000 dalyvių iš 10 šalių.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų