REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) pranešė pristatanti tris naujus „G Pad“ serijos planšetinių kompiuterių modelius. Visos trys naujosios planšetės – „G Pad 7.0“, „G Pad 8.0“ ir „G Pad 10.1“, kaip ir populiarumo jau sulaukęs „G Pad 8.3“ – bus pristatytos šią savaitę Monake vyksiančioje technologijų parodoje „MedPI“.

REKLAMA
REKLAMA

„Planšetinių kompiuterių paklausa auga ir skirtingai nei telefonai, šie įrenginiai dažnai vertinami pagal dydį. Vieni mėgsta nedidelius kompaktiškus planšetinius kompiuterius, kiti – didesnius, skirtus darbui. Išplėtę „G Pad“ serijos asortimentą pasiūlysime skirtingo dydžio planšetes, kurios visos, nepriklausomai nuo ekrano įstrižainės bus kompaktiškos ir patogios naudoti“, – bendrovės pranešime cituojamas dr. Jong-seok Parkas, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

REKLAMA

Skelbiama, kad „G Pad“ planšečių seriją papildys „G Pad 7.0“, sukurtas naudoti viena ranka. Tai mažiausias „G Pad“ serijos planšetinis kompiuteris, skirtas turinio peržiūrai, pramogoms.

Taip pat rinkai bus pateiktas „G Pad 8.0“, vidutinio dydžio planšetinis kompiuteris pritaikytas sklandžiam darbui su daugialypės terpės dokumentais.

Trečioji planšetė – plataus ekrano planšetinis kompiuteris „G Pad 10.1“ su talpia baterija, pritaikyta ilgam darbui ar pramogoms.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak LG atstovų, nauji „G Pad“ serijos modeliai turi naujausias LG mobiliųjų įrenginių savybes, tarp jų „Knock Code“ ir „QPair 2.0“. Pastaroji pritaikyta jungtis su „Android“ operacinės sistemos telefonais per „Bluetooth“ ryšį.

Taip vartotojas gali gauti pranešimus apie telefono skambučius ar SMS žinutes, į jas atsakyti tiesiai iš planšetinio kompiuterio. „Knock Code“ funkcija leidžia pasirinkti ekrano užrakto kombinaciją iš daugiau nei 80 tūkst. kombinacijų. Ekranas atrakinamas patogiau ir greičiau nei įprastiniuose telefonuose, nes priklausomai nuo ekrano dydžio, užrakto kombinaciją galima surinkti nuo poros iki aštuonių bakstelėjimų ekrane, sakoma LG pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų