REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos pirmininkas Valdemaras Tomaševskis po rinkimų nakties atrodė pavargęs ir kiek nusivylęs, tačiau pasiektus rezultatus teigė vertinantis teigiamai.

REKLAMA
REKLAMA

„Rezultatus vertinu teigiamai. Reikia dėkoti rinkėjams, kurie prabalsavo, rinkimų štabui, kuriame dirbo 4 tūkst. narių. Aišku, mes dėkojame Dievui, nes viskas priklauso nuo Dievo“, - portalui balsas.lt sakė V. Tomaševskis, paaiškėjus, kad jis nepatenka į antrą rinkimų turą.

REKLAMA

„Manau, kad šiais metais mūsų rezultatas bus geresnis negu ankstesniais rinkimais. Tikimės 10 proc. balsų. Viskas priklausė nuo balsų pasiskirstymo tarp kandidatų. Kai kurie kandidatai gavo mažiau, todėl antrą vietą užimti su 10 proc. yra sunku, - sakė V. Tomaševskis. – Praėjusiose rinkimuose Algirdas Butkevičius turėjo 11 proc. ir buvo antras. Šįkart iki antrojo turo mums pritrūko balsų“.

Pasak LLRA pirmininko, Seimo narys Naglis Puteikis surinko daugiau protesto balsų. „Juk pamename, kad savo laiko Arūnas Valinskas surinko daug balsų, „Drąsos kelias“ surinko 8 proc. Yra tam tikras rinkėjų skaičius, kuris balsuoja kitaip. Tai nėra gerai, reikia padaryti, kad tokie rinkėjai balsuotų pagal savo įsitikinimus, tačiau yra kaip yra. Tai galima traktuoti kaip nelabai gerą mūsų politinės scenos vertinimą“, - kalbėjo V. Tomaševskis.

Paklaustas apie artėjančius Europos parlamento rinkimus V. Tomaševskis sakė, kad LLRA sieks 2 vietų šiuose rinkimuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų