REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras Algirdas Butkevičius tiki, kad socialdemokratų kandidatas į prezidentus Zigmantas Balčytis artimiausią savo konkurentą „darbietį“ Artūrą Paulauską pralenks 5 proc. Ministras pirmininkas teigia, kad kol kas su kitais kandidatais nesitarta dėl Z.Balčyčio palaikymo antrajame ture.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš esu įsitikinęs, nuo pat pradžių, kad jis bus antras. (...) Aš tikėjausi, kad skirtumas bus kokių 5 proc. dydžio (tarp Z.Balčyčio ir A.Paulausko - BNS), bet tikiuosi, kad toks galutinis rezultatas ir bus“, - komentuodamas tarpinius rezultatus žurnalistams sekmadienį sakė A.Butkevičius.

REKLAMA

Jis tikino, kad kol kas su kitų partijų atstovais nesitarta dėl galimybės palaikyti Z.Balčytį, jei šis pateks į antrąjį rinkimų turą.

„Ne, kol kas mes tikrai nesikalbėjome. Čia yra mano nuomonė, kad įtikinėjimas už kurį kandidatą balsuoti, jei balsavot už kitus kandidatus, dabar būtinai balsuokite už Zigmantą Balčytį - aš abejoju, kad jis yra naudingas“, - tikino ministras pirmininkas.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų