REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Geras jausmas. Apsispręsti buvo labai lengva, - portalui balsas.lt sakė pirmą kartą balsavimo teise pasinaudojusi 18-metė vilnietė Marija. – Manau, kad dabar turime gerą prezidentą. Aišku, kritikuoti galima visada, tačiau būna ir blogesnių variantų“.

„Aš esu patenkinta šalies vadove, - sakė mergina. – Žiūrėjau debatus, domėjausi. Tai tik patvirtino mano išankstinį apsisprendimą. Žinau, kad yra tik vienas geras kandidatas“.

Jos teigimu, pirmą kartą balsuojantis jaunimas tikrai domisi kandidatais, jų veikla. „Gal vėliau tasai susidomėjimas ir blėsta. Europos parlamento rinkimais dar nesidomėjau, bet tikrai pasidomėsiu, - sakė Marija. – Jaučiuosi prisidėjusi prie valstybės likimo. Manau, kad rinkimai nesibaigs po pirmojo turo, nors norėčiau, kad pakaktų vieno“.

Merginos teigimu, realiausias kandidatas stoti šalia Dalios Grybauskaitės antrajame rinkimų ture yra Naglis Puteikis. „Nes labai daug žmonių jį palaiko dėl tvirtos pozicijos. Su bendraamžiais ne kartą esame bendravę apie rinkimus. Yra dvi pusės: už N. Puteikį pasisako tie, kurie gyvena provincijoje, o už D. Grybauskaitę pasisako vilniečiai, - teigė Marija. – Dėl rinkimų temos dar neteko susipykti su draugais“.

REKLAMA
REKLAMA

29-erių Rytis teigė, kad pirmasis rinkimų turas yra tarsi loterija. „Viskas priklausys nuo to, kas bus po pirmo turo, - teigė vaikinas. – Pagal elektoratą atrodo, kad kandidatai turi labai panašius šansus. Teko rinktis tą, kuris turi didesnį svorį. Lietuvai dabar reikia nuosaikaus, kontroliuojama, atskaitingo žmonėms prezidento“.

Rytis sakė nepažįstantis nė vieno žmogaus, kuris ruošėsi balsuoti už N. Puteikį. „Nepažįstu tokių. Dalią Grybauskaitę daugelis palaiko iš inercijos. Kadangi ją remia konservatoriai ir liberalai. Aš galvoju savo galva“, - sakė Rytis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų