REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo pirmadienio, gegužės 5 d., buvęs ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto rektorius dr. Nerijus Pačėsa pradėjo eiti UAB „Senukų prekybos centras“ generalinio direktorius pareigas. Jis pakeitė buvusį ilgametį direktorių Saulių Raudį. Vadovaudamas statybinių medžiagų ir buities prekių tinklui, N. Pačėsa tikina ne tik stiprinsiąs bendrovės lyderio pozicijas Lietuvoje, bet ir sieksiąs tarptautinės įmonės plėtros.

REKLAMA
REKLAMA

„Priėmiau pasiūlymą vadovauti kompanijai dėl dviejų priežasčių – galimybės prisidėti prie ambicingų įmonės tarptautinės plėtros planų ir noro realizuoti ISM Vadybos ir ekonomikos universitete sukauptą verslo stratego patirtį.

REKLAMA

„Senukai“ žengia tvirtus žingsnius stiprindami kompanijos komandos vadybines kompetencijas. Man buvo patikėta imtis šio darbo ir vesti kompaniją tarptautinio pripažinimo link. Sieksiu stiprinti įmonės pozicijas Lietuvos ir tarptautinėse rinkose“, – teigė N. Pačėsa.

Jis akcentavo, jog vadovaudamas vienai didžiausių ir stipriausias pozicijas užimančių kompanijų Baltijos šalyse sieks stiprinti komandos kompetencijas, jos orientaciją į tarptautinius tikslus. „Esu komandos žmogus, tad man itin svarbu, kad mane supantys vadovai nestokotų savarankiškumo ir vadybinių kompetencijų, o kiekvienas bendrovės darbuotojas būtų skatinamas įsitraukti į įmonėje vykstančius procesus. Esu pasiruošęs dalytis savo žiniomis ir patirtimi su esamais kompanijos vadovais, o, esant poreikiui, ir papildyti komandą reikiamos patirties turinčiais darbuotojais. Puikiai žinodamas situaciją Lietuvos darbo rinkoje, sieksiu pritraukti tinkamų ir motyvuotų darbuotojų. Tikiu, kad tapsime vieni geidžiamiausių darbdavių Lietuvoje“, – teigė N. Pačėsa.

REKLAMA
REKLAMA

N. Pačėsa, eidamas ISM rektoriaus pareigas, vienu iš savo veiklos prioritetų taip pat laikė tarptautinę plėtrą. Per šešerius vadovavimo ISM metus N. Pačėsa plėtė tarptautinę akademinę partnerystę su daugiau kaip 100 partnerių daugiau nei keturiasdešimtyje šalių, užmezgė ryšius su lyderiaujančiais JAV universitetais. ISM Senato nariais tapo profesoriai iš geriausių Europos verslo universitetų.

N. Pačėsa ISM Vadybos ir ekonomikos universitete dirbo 13 metų, iš jų šešerius jam vadovavo. Buvęs rektorius neketina trauktis iš akademinės veiklos – jis liks ISM Valdybos narys ir strateginis universiteto veiklos konsultantas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų