REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo gegužės pradžios „Omnitel“ klientai 4G ryšiu jau gali naudotis ir Kėdainiuose, Visagine, Ukmergėje, Telšiuose, Plungėje, Ariogaloje, Tytuvėnuose, Radviliškyje, Ignalinoje, Kvėdarnoje, Kelmėje, Kuršėnuose bei Rietave. Sparčią plėtrą vykdanti „Omnitel“ 4G ryšiu jau padengė 46 Lietuvos miestus ir miestelius, skelbia bendrovės atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų klientai sako, kad 4G ryšys padeda jiems išspręsti kokybiškos interneto prieigos stygiaus problemą, suteikia naujų galimybių, naudų ir geros patirties. 4G ryšį jau įdiegėme daugelyje miestų, kurių yra didesnis mobiliojo interneto poreikis ir kur vartotojai siunčiasi daugiau mobiliųjų duomenų“, – sakė „Omnitel“ technologijų padalinio vadovas Mindaugas Varanauskas.

REKLAMA

Pranešama, kad „Omnitel“ 4G ryšiu jau gali naudotis daugiau kaip 40 proc. Lietuvos gyventojų. Tarp „Omnitel“ 4G miestų – visi šalies didmiesčiai, daugelis rajonų centrų, pramonės centrai, Vilniaus priemiesčiai, turistų ir poilsiautojų pamėgti miestai ir miesteliai, taip pat vietovės, kuriose kitų interneto tiekėjų pasirinkimas yra itin ribotas arba „Omnitel“ 4G ryšys yra vienintelė galimybė gauti kokybišką paslaugą, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Komercines 4G LTE ryšio paslaugas „Omnitel“ pirmoji Lietuvoje pradėjo teikti 2011 m. balandį, o nuo šių metų kovo „Omnitel“ 4G ryšiu galima naudotis ir mobiliuosiuose telefonuose.

„Omnitel“ 4G ryšys veikia Vilniuje ir visuose jo priemiesčiuose, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Palangoje, Nidoje, Švenčionyse, Švenčionėliuose, Molėtuose, Jonavoje, Širvintose, Elektrėnuose, Kaišiadoryse, Šilalėje, Lentvaryje, Jurbarke, Tauragėje, Šakiuose, Vilkaviškyje, Kybartuose, Pilviškiuose, Mažeikiuose, Alytuje, Birštone, Druskininkuose, Varėnoje, Šalčininkuose, Dauguose, Marijampolėje, Simne, Kalvarijoje, Lazdijuose, Ukmergėje, Ariogaloje, Tytuvėnuose, Radviliškyje, Kėdainiuose, Ignalinoje, Visagine, Kvėdarnoje, Kelmėje, Kuršėnuose, Rietave, Telšiuose bei Plungėje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų