REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po susitikimo su komandos draugais „Toyota Center“ arenoje pirmadienį „Houston Rockets“ puolėjas Donatas Motiejūnas nebuvo tikras, ar kitą sezoną čią sugrįš. Lietuvis teigė, kad laimingas Hiustone, tačiau tikisi daugiau žaidimo laiko, rašo „Houston Chronicle“.

REKLAMA
REKLAMA

„Noriu pažiūrėti, kaip man čia seksis toliau, kita vertus noriu ir daugiau žaisti. Matysime, ar komanda ras daugiau laiko man aikštėje“, - kalbėjo D. Motiejūnas. Per 62 rungtynes, iš kurių trejas pradėjo starto penkete, lietuvis vidutiniškai žaidė 15,4 min., pelnė 5,5 taško ir atkovojo 3,6 kamuolio.

REKLAMA

Puolėjas tvirtino, kad atidavė komandai viską, ką galėjo. Taip pat jis kalbėjo, kad daug dirbo, vienas pirmųjų pasirodydavo treniruotėse ir vienas paskutiniųjų ją palikdavo, patobulėjo.

„Atidaviau 150 proc. Tikriausiai daugiau kaip iš žmogaus reikalauti neįmanoma“, - teigė jis. D. Motiejūnas taip pat žurnalistams atskleidė, kad pora savaičių pailsės, o vasarą praleis su Lietuvos rinktine, kuri rugpjūčio 30 – rugsėjo 14 dienomis kovos pasaulio krepšinio čempionate Ispanijoje.

D. Motiejūnas turi sutartį su „Rockets“ iki 2014-2015 metų sezono pabaigos. Komanda turi teisę pasilikti jį ir dar vienam sezonui.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų