REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Elektroninių atsiskaitymų sistemoje Paysera (Mokėjimai.lt) startuoja programa „Sąžininga kaina“. Ja besinaudojantys juridiniai asmenys galės patys nustatyti mėnesinę savo pervedimų kainą – kad ir 0 ct.

Elektroninių atsiskaitymų sistemoje Paysera (Mokėjimai.lt) startuoja programa „Sąžininga kaina“. Ja besinaudojantys juridiniai asmenys galės patys nustatyti mėnesinę savo pervedimų kainą – kad ir 0 ct.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šia precendentų Lietuvoje neturinčia programa siekiame prisidėti prie jauno verslo skatinimo ir parodyti pasitikėjimą savo klientais“, – sako Paysera (Mokėjimai.lt) sistemą administruojančios bendrovės „EVP International“ generalinis direktorius Kostas Noreika.

REKLAMA

Naudotis programa naudotis gali visos Lietuvos įmonės. Kol tai precendento neturintis atvejis, ir paslauga galės pasinaudoti tik 100 pirmųjų užsisakiusių įmonių. Jei „Sąžininga kaina“ pasiteisins, skaičius bus padidintas.

Įmonės pačios nurodys, kiek nori mokėti už viso mėnesio pervedimus į Lietuvos ir kitų valstybių bankus, kurių kaina pagal standartinę Paysera (Mokėjimai.lt) kainodara neviršija 2 litų. Programa galės naudotis tik tos įmonės, kurios bus atsidariusios nemokamą Paysera (Mokėjimai.lt) sąskaitą ir registruotos Lietuvos Respublikoje. Vėliau programa gali būti išplėsta ir į užsienio šalis.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų klientai galės ir visiškai nemokėti už pervedimus, jei jiems tai atrodys sąžininga. Būtent todėl ši programa ir vadinasi „Sąžininga kaina“, – sako K.Noreika.

Minimalus naudojimosi programa „Sąžininga kaina“ laikotarpis – vienas mėnuo.

Šiuo metu skubiai pervesti litus į bet kurį Lietuvos banką per Paysera (Mokėjimai.lt) kainuoja 0,80 lito. Tokie pervedimai daromi be išeiginių ir savaitgaliais. Neskubus pervedimas kainuoja 0,50 lito ir daromas darbo dienomis.

Pervesti pinigus Paysera (Mokėjimai.lt) sistemos viduje, kaip ir sąskaitos administravimas, nekainuoja nieko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naudojantis Paysera (Mokėjimai.lt) sistema galima ženkliai pigiau nei bankuose pervesti pinigus į užsienį, saugiai pirkti prekes ir paslaugas internetu, konvertuoti valiutą, nemokamai atsiskaityti su Valstybine mokesčių inspekcija, SoDra ir šimtais komunalinių paslaugų teikėjų. Taip pat per „Perlo“ terminalus, FOXBOX savitarnos terminalus, Lietuvos pašto skyrius, „PayPost“, „Lietuvos spaudos“ ir „Narvesen“ kioskus galima mokėti Paysera (Mokėjimai.lt) įmokas grynaisiais pinigais.

Per praėjusius metus Paysera (Mokėjimai.lt) sistema savo naudotojams leido sutaupyti daugiau nei 6 mln. litų – daugiausia atliekant tarptautinius pervedimus ir konvertuojant valiutą. Pagal oficialius Lietuvos banko duomenis, pateiktus mokėjimo įkainių palyginimo lentelėje, tai - akivaizdus rinkos lyderis.

Paysera (Mokėjimai.lt) sistemą sukūrusi „EVP International“ yra Lietuvos bendrovė, kuriai Lietuvos bankas suteikė elektroninių pinigų įstaigos licenciją Nr. 1.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų