REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2014 m. balandžio 30 d. apie 14 val. iš Bitininkų gatvės daugiabučio namo iškritęs žuvo Vilniaus Jeruzalės mokyklos mokinys. Medikai konstatavo berniuko mirtį įvykio vietoje.

2014 m. balandžio 30 d. apie 14 val. iš Bitininkų gatvės daugiabučio namo iškritęs žuvo Vilniaus Jeruzalės mokyklos mokinys. Medikai konstatavo berniuko mirtį įvykio vietoje.

REKLAMA

Primename, kad balsas.lt nuvykus į įvykio vietą, vienas liudininkų - bendrijos pirmininkas Žilvinas Masevičius sakė, kad dvylikametis berniukas mokyloje patyrė patyčias.

"Nepatikrinta informacija, bet gali būti taip, kad jis mokykloje buvo terorizuojamas, iš jo buvo tyčiojamasi. Negaliu pasakyti, kad dėl to jis taip pasielgė - niekas nepasakys, bet greičiausiai, kad dėl to", - sakė Ž. Masevičius.

Vilniaus Jeruzalės mokykla  sušaukė vaiko gerovės komisiją. Komisijos pirmininkė Rima Tomkuvienė pranešime spaudai rašė, kad "mokyklos bendruomenė liūdi ir reiškia nuoširdžią užuojautą žuvusiojo tėveliams ir artimiesiems.

Šiuo metu mokyklos Vaiko gerovės komisija teikia psichologinę pagalbą mokyklos mokiniams, tėvams, mokytojams. Bendradarbiaujame su Vilniaus psichologinės – pedagoginės tarnybos psichologais. Informuojame mokyklos bendruomenę apie psichologinės pagalbos galimybes mokykloje ir už jos ribų.

REKLAMA
REKLAMA

Mokyklos vaiko gerovės komisija stebi, vertina situaciją mokykloje. Stengiamės užtikrinti rimtį mokykloje. Pamokos vyksta įprasta tvarka."

Psichologinės pagalbos tarnyba

Jaunimo linija

Budi savanoriai konsultantai 8 800 28888 (I-VII; visą parą)

Linija Doverija (parama teikiama rusų kalba)

Budi savanoriai konsultantai, pagalba skirta paaugliams ir jaunimui, 8 800 77277 (I-V 16.00 - 20.00)

Pagalbos moterims linija

Budi profesionalai, savanoriai konsultantai, 8 800 66366 (I-VII, 10:00 - 21:00)

Vilties linija

Budi profesionalai, savanoriai konsultantai, 116 123 (I-VII visą parą) 800-ąją paslauga apmoka Socialinės apsaugos ir darbo ministerija iš Valstybės biudžeto lėšų.

REKLAMA

Emocinė parama internetu „Vaikų linija“

Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.vaikulinija.lt Atsako per dvi dienas.

„Jaunimo linija“ Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.jaunimolinija.lt/internetas Atsako per dvi dienas

„Vilties linija“

Rašyti svetainėje: http://paklausk.kpsc.lt/contact.php arba [email protected] Atsako per tris darbo dienas

„Pagalbos moterims linija“ Rašyti el. paštu: [email protected] Atsako per tris dienas Visa papildoma informacija – puslapyje www.klausau.lt  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų