REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jungtinių Amerikos Valstijų Ambasada kartu su Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra pirmą kartą kviečia į tarptautinę Lietuvos–JAV partnerystės inovacijų konferenciją „U.S. Approaches to Innovation“, kuri vyks š.m. gegužės 8 d., ketvirtadienį, LITEXPO parodų centre.

REKLAMA
REKLAMA

Konferencijoje savo patarimais ir patirtimi inovacijų srityje dalinsis aukščiausio lygio ekspertai. Pagrindinis renginio pranešėjas – JAV nepriklausomo tyrimų instituto „SRI International“ prezidentas dr. Curtis Carlsonas, skelbiama JAV ambasados pranešime.

REKLAMA

„SRI International“ – tai Silicio slėnyje įsikūręs tyrimų ir inovacijų centras, atliekantis tyrimus biomedicinos, chemijos, kosmoso, ekonomikos plėtros, aplinkosaugos, gynybos srityse. Centro apyvarta siekia apie 540 mln. dolerių, jame dirba 2500 darbuotojų. Centras yra pateikęs daugiau nei 2000 patentų paraiškų visame pasaulyje.

Skelbiama, kad savo patirtimi inovacijų srityje dalinsis ir kiti konferencijos pranešėjai iš JAV ir Lietuvos, tarp kurių „Thermo Fisher Scientific” molekulinės biologijos produktų padalinio vadovas Mitchellas Kennedy, rizikos kapitalo fondo „Nextury ventures“ generalinis direktorius Mindaugas Glodas, intelektinės teisės ekspertas Kevinas Reicheltas.

Konferenciją gegužės 8 d. tiesiogiai internetu bus galima stebėti JAV ambasados svetainėje, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų