REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį Šveicarijoje finišavo šeštosios šių metų “WorldTour” serijos daugiadienės dviratininkų lenktynės “Tour de Romandie”. Paskutiniame lenktynių etape dviratininkai varžėsi atskiro starto lenktynėse, kuriose reikėjo įveikti 18,5 km, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Greičiausias buvo Christopheris Froome’as iš “Team Sky”, kuris trasą įveikė per 24 min ir 50 sek bei viena sekunde nugalėjo pasaulio čempioną vokietį Tony Martiną iš “Omega Pharma – QiuckStep” komandos.

REKLAMA

Ramūnas Navardauskas praėjusiose etapuose sėkmingai demonstravęs sprinterio savybes, vakar (sekmadienį) įrodė, kad ir asmeninėse lenktynėse laikui gali važiuoti pačiame aukščiausiame lygyje. Lietuvis trasą įveikė per 25 min 27 sek ir finišavo labai aukštoje 13-oje vietoje, tai buvo geriausias rezultatas komandoje.

“Visada norisi geriau, bet vistiek džiaugiuosi. Tikiuosi jau pribrendau rimtiems rezultatams” – santūrus po lenktynių išliko R.Navardauskas.

REKLAMA
REKLAMA

“Garmin-Sharp” komandos lyderis amerikietis Andrew Talansky nugalėtojui pralošė 49 sekundes, o galutinėje etapo rikiuotėje liko 22-oje vietoje. Deja, bet šio laiko neužteko išsaugoti 10-os vietos bendroje įskaitoje ir amerikietis smuktelėjo laipteliu žemyn ir lenktynes baigė 11-as.

“Andrew šiandien turėjo nelinksmą dieną. Apsirgo. Neaišku kuo tiksliai, bet kažkas su skrandžiu” – vėliau paaiškino R.Navardauskas.

“Tour de Romandie” lenktynes antrus metus iš eilės laimėjo C.Froome’as, neįtikėtiną rezultatą asmeninėse lenktynėse laikui parodęs britas įveikė iki tol pirmavusi slovėną Simoną Špilaką, kuris bendroje įskaitoje liko antras (+ 28 sek), trečias liko pasaulio čempionas portugalas Rui Costa (+ 1 min ir 32 sek).

Gabrielė Jankutė

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų