REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Continental“ yra vienas pagrindinių originalios „MAN Truck & Bus AG“ įrangos tiekėjų, o „Continental“ trečios kartos sunkvežimių ir autobusų padangos pasirinktos kaip originali gamyklinė komplektacija. Nuo 2014 m. gegužės visi Miunchene, Vokietijoje įsikūrusio gamintojo sunkvežimiai ir autobusai bus komplektuojami su naujausiomis trečiosios kartos „Continental“ padangomis. Pirmosiomis visiems MAN modeliams patvirtintomis padangomis tapo vairuojamajai ašiai skirtos „Conti EcoPlus HS3“ ir varančiosios ašies „Conti EcoPlus HD3“, atitinkamai 315/70 R 22,5 XL ir 315/70 R 22,5 dydžio padangos.

REKLAMA
REKLAMA

Sukūręs naują „Conti EcoPlus“ padangų liniją, „Continental“ siūlo tiek tolimiems, tiek ir regioniniams pervežimams automagistralėmis ir greitkeliais skirtas padangas. Dėl ypatingos gumos sudėties, naujo pavyzdžio protektoriaus rašto ir sumažinto pasipriešinimo riedėjimui, be kompromiso ilgaamžiškumui, jos pasižymi iki 1,9 l /100 km mažesnėmis degalų sąnaudomis. VAI („Visual Aligment Indicator“) indikatorių turinčios vairuojamosios ašies padangos itin patikimos važiuojant šlapia kelio danga, todėl po daugelio bandymų MAN gamintojo atstovai pasirinko būtent „Continental“ padangas.

REKLAMA

„Continental“ aukščiausios kokybės padangos sulaukė ir geriausių MAN autobusų padalinio specialistų įvertinimų, todėl jomis gamykloje bus komplektuojami MAN ir NEOPLAN autobusai. Universalios „Conti Coach HA3“ padangos visiškai atitiko gamintojo technines specifikacijas ir yra skirtos tolimoms kelionėms, tuo tarpu „Conti CityPlus HA3“ pelnė aukščiausius padangos, skirtos vietiniams pervežimams, įvertinimus. Keleivinės padangos, kurios pritaikytos didesniems greičiams ir komfortiškoms tolimoms kelionėms, pasižymi ne tik degalus taupančiu itin mažu pasipriešinimu riedėjimui, bet ir puikiomis stabdymo savybėmis ant šlapios dangos, taip pat tiksliu valdymu. Regioninių pervežimų padangos išsiskiria ypatingu ilgaamžiškumu, puikiomis valdymo ir sukibimo ant šlapios kelio dangos savybėmis, kurias išlaiko visą tarnavimo laiką. Šios padangos yra pažymėtos aukščiausiu A efektyvumo sukibimo ant šlapios kelio dangos indeksu.

REKLAMA
REKLAMA

Visos trečios kartos „Continental“ padangos turi restauruojamą aukščiausios kokybės karkasą su sutvirtinto plieno juostomis ir galimybe atnaujinti protektorių, o patentuotas „AirKeep“ vidinis sluoksnis užtikrina maksimalų padangos sandarumą.

Nuo 2014 m. gegužės šios „Continental“ padangos bus naudojamos kaip originali MAN sunkvežimių ir automobilių įranga.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų