REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

R. Širvinskas – Makalius: užsienyje atostogauti pigiau

Žinių radijas

Kelionių ekspertas ir verslininkas Rimvydas Širvinskas – Makalius, jau kelerius metus vadovaujantis paties įkurtai kelionių organizavimo įmonei, sako, kad užsienyje atostogauti atsieina pigiau nei Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Jeigu renkatės tarp Lietuvos pajūrio ir užsienio kurorto, duodu 100 proc., kad pigiau atostogauti yra užsienyje, palyginus tokią pačią viešbučio klasę“, - „Žinių radijo“ laidoje „Sumaniausia klasė“ penktadienį sakė R. Širvinskas – Makalius.

REKLAMA

„Šiandien mačiau labai gerą pasiūlymą: savaitė Bulgarijoje su pusryčiais, skrydžiu, pervežimu, bagažu, gido paslaugomis, trijų žvaigždučių viešbučiu – 585 litai. Tai kaip mes tokią kainą rastume už savaitę trijų žvaigždučių viešbutyje Palangoje?“ – teigė kelionių ekspertas.

Pasak jo, norint rasti tokius pasiūlymus, reikia medžioti: sekti kainas, tam skirti daug laiko. „Jeigu norite rasti pigią kelionę, turite investuoti daug laiko. Nėra taip, kad atsisėdau, 10 minučių panaršiau ir jau turiu atostogas savo kišenėje. Žmonės sėdi mėnesį, kartais net pusę metų planuoja tolimas kryptis – Australiją, Naujają Zelandiją, Aziją.“

REKLAMA
REKLAMA

Nuo 13 metų keliaujantis R. Širvinskas – Makalius pasakojo, kad kartą vienos mokytojos buvo paklaustas, ar jis, matęs tiek daug pasaulio, pažįsta Lietuvą.

Pasidarė gėda, kad Lietuvos neaplankiau, o važinėju po užsienį. Todėl kiekvienais metais keliskart per metus su draugų kompanija važiuojame į baidarių žygius – labai smagu pažinti Lietuvą.

Parengė Ieva Kazlauskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų