REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant Lietuviškų Oskarų vakarui „Sidabrinė gervė“ ne vieną iškilią kino damą jau kankina klausimas, ką apsivilkti. Tik ne jauną aktorė Kariną Stungytę. Ji kino apdovanojimų vakarui ir linksmybių pratęsimui klube „Mojo Lounge“ pasirinko naujausios Liutauro Salasevičiaus kolekcijos suknelę.

REKLAMA
REKLAMA

„Su Karina esame pažįstami ne vienerius metus. Todėl jai tapus vieno TV projekto vedėja sutikau ją rengti filmavimams. Karina mane žavi savo grožiu, kurį mano suknelės tik dar labiau paryškina. Na, patys pagalvokite, kaip gi ji būtų atrodžiusi su apdarais iš proginių suknelių nuomos“, - kaip visada su humoro gaidele sakė L. Salasevičius.

REKLAMA

Neseniai kolekciją „Šou“ pristatęs dizaineris aktorę aprėdys suknele iš naujausios savo kolekcijos. Tiesa, su Liutauro suknelėmis „Sidabrinės gervės“ apdovanojimuose pasirodys ir kitos žinomos moterys.

„Mano mūza, Laura Vagonė renginyje pasirodys su specialiai jai kurta suknele. Mano drabužiais apsirengs ir kerinti aktorė Vaida Būtytė, ir viešųjų ryšių specialistė Vaida Skaisgirė“, - sakė dizaineris.

Su Liutauro kurta suknele pasirodys ir ceremonijos vedėjo, aktoriaus Vytauto Rumšo Jaunesniojo sužadėtinė Eva Saikovska. V. Rumšas Jaunesnysis šiemet „Sidabrines gerves“ ves kartu su savo tėvu, aktoriumi Vytautu Rumšu Vyresniuoju.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, visos žinomos kino, pramogų, muzikos, mados pasaulion moterys, net su ilgiausiomis suknelėmis šėls naktiniame klube. „Sidabrinė gervė“ apdovanojimų povakaris įvyks Vilniaus širdyje atsidariusiame klube „Mojo Lounge“.

Apdovanojimai „Sidabrinė gervė“ jau šį penktadienį, gegužės 2-ąją, 21.15 val. per LRT! O visi norintys pašėlti iš karto po ceremonijos susitiks Vilniaus elito jau pamėgtame „Mojo Lounge“!  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų