REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Rytas teiks energijos, kūrybingumo. Bet kuo labiau į vakarą, tuo viskas atrodys sudėtingiau. Galbūt nebesiseks susikalbėti su šeimos nariais, partneriu. Regis, nesulauksite jų palaikymo tuo klausimu, kuris jums itin aktualus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Regis, šiandien teks tvarkyti piniginius reikalus, derėtis, tartis dėl nuomos, kreditų, verslo sutarčių. Pasistenkite būti racionalūs, taupūs, kalbėti konkrečiai, be paviršutiniškų pažadų.

REKLAMA

Dvyniai Aktyviai darbuositės, jei sukatės informacinių technologijų, žiniasklaidos, transporto srityje. Tačiau nederėtų pasitikėti abejotina informacija, gandais. Neimkite į širdį apkalbų savo atžvilgiu.

Vėžys Ši diena žada svarbius kontaktus ar įvykius, kurie palies jūsų draugus, artimuosius. Tam tikri ekonominiai ar kiti supurtymai gali paveikti ir jūsų interesus. Venkite barnių viešumoje ir namuose.

Liūtas Šiandien galėsite sėkmingai panaudoti savo kūrybinius gabumus, gerą iškalbą. Turbūt kils pagunda įsitraukti į spontanišką nuotykį, avantiūrą. Yra grėsmė, kad tai sukels įtampą, širdgėlą dėl meilės, draugystės. Kontroliuokite vaikus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Rytas bus gana produktyvus. Tai, ką nuveiksite, duos rezultatus. Tačiau įtampą gali kelti vis dažniau girdima kritika bei didinama atsakomybė, griežtėjantys reikalavimai ar kriterijai. Galbūt nusiminsite dėl nemalonaus laiško.

Svarstyklės Nebloga diena deryboms, kompromiso ieškojimui. Tačiau vakare suaktyvės jūsų konkurentai, priešai. Vis dėlto labiau nei jų kėslų saugokitės savo neatsakingumo, polinkio kvailai rizikuoti, erzinti kitus.

Skorpionas Sekite informaciją, nes įmanomi įvykiai, kurių nepastebėjimas ar nepaisymas gali atnešti nuostolių. Pasidomėkite, kam leidžia pinigus jūsų partneris, vaikai. Apskritai, pasisaugokite reketo, grubių kreditorių išpuolių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Rytas palankus mokslui. Užsienio partneriai gali padėti realizuoti kai kuriuos planus, rasti atsakymus. Svarbu nepažeisti profesinės ir pilietinės etikos.

Ožiaragis Diena gana įtempta. Dalykiniai pokalbiai bus nelengvi. Tikėtini kontaktai su nekompetentingais biurokratais. Aiškiai jausis oponentų siekis pakirsti jūsų pozicijas. Negalėjimas veikti situacijos kels apmaudą.

Vandenis Iš ryto noriai bendrausite, dėl visko tarsitės su pažįstamais žmonėmis. Lengvai seksis rasti patikimų ir geranoriškų pašnekovų. Tačiau vakare galimas nekoks santykių pokytis, ypač jei niekaip neišsprendžiamas aktualus klausimas.

Žuvys Dėl keisto nerimo galite nerasti sau vietos. Nusiraminimui tiktų pasitelkti filosofiją, jogą, meditacijas. Kaip bebūtų, jūsų sveikata dabar lengvai pažeidžiama. Nekaip gali jaustis ir artimieji.

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų