REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baleto primarijus Nerijus Juška paneigė mitą, kad šokėjai valgo tik salotų lapus ir laikosi kankinančių dietų. Nuotaikingame kulinariniame projekte „Siurprizas lėkštėje“ sudalyvavęs Nerijus atskleidė, kad jo firminis ir paties mėgstamiausias patiekalas yra virta kiaulės koja. Vyras tikino, kad kiaulės kojas gali valgyti ir ryte, ir per pietus, ir vakare.

Baleto primarijus Nerijus Juška paneigė mitą, kad šokėjai valgo tik salotų lapus ir laikosi kankinančių dietų. Nuotaikingame kulinariniame projekte „Siurprizas lėkštėje“ sudalyvavęs Nerijus atskleidė, kad jo firminis ir paties mėgstamiausias patiekalas yra virta kiaulės koja. Vyras tikino, kad kiaulės kojas gali valgyti ir ryte, ir per pietus, ir vakare.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

N. Juškos gardžiųjų kiaulės kojų receptas paprastas: „Truputis pipirų, truputis druskos, truputis česnako, lauro lapų, uždarai į greitpuodį, išverdi ir viskas!“,– paruošimo eigą dėstė jis. Šokėjo paruoštas kiaulės kojas giria beveik visi, o ypač kaimynai, kurie neretai užsuka į svečius jų paskanauti.

REKLAMA

Lietuvos baleto žvaigždė pasakojo, jog žmonėms sunku patikėti, kad jis nuolat valgo tokį patiekalą, mat dauguma įsitikinę, kad šokėjai valgo tik salotas. N. Juška suskubo šį mitą paneigti: „Aš ne karvė, ne žolėdis, o tikras mėsėdis. Manęs salotos ar makaronai neužkemša“, – sakė vyras ir papasakojo apie vieną vakarėlį be mėsos. –Neseniai pas mane atvyko draugai iš šokių ant ledo projekto. Gintarė Gurevičiūtė vakarienei organizavo salotas. Rodos, tam kartui pavalgiau, bet vos visi išvažiavo, vėl pasijutau alkanas, atsidariau šaldytuvą ir išsitraukiau dešros ir mėsos”.

REKLAMA
REKLAMA

Baleto artistas sakė, kad gaminti mėgsta, bet tam neturi laiko, todėl norėtų antros pusės, kuri po spektaklio Nerijaus lauktų paruošusi sočią vakarienę. O kad ir pats išmoktų stebinti dar įmantresniais patiekalais, šokėjas sudalyvavo projekte „Siurprizas lėkštėje“, kur pagamino populiariuosius tailandietiškus blynelius su įdaru „Spring Rolls“.

Kaip jam sekėsi gaminti tradicinius Tailando patiekalus ir demonstruoti baleto judesius virtuvėje, pamatysite puslapio www.1000receptu.lt rubrikoje „Siurprizas lėkštėje“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų