REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

LFF taurės varžybose "Trakų" kelionė jau baigėsi, o "Žalgiris" dėl taurės kausis jau trečius metus iš eilės. Atsakomosios pusfinalio rungtynės antradienio vakarą buvo be įvarčių. Nors ir "sausos", rungtynės buvo įtemptos ir kovingos nuo pirmojo teisėjų švilpuko. Po jų "Trakų" treneris išsidavė ką laiko favoritu finale, rašo VMFD „Žalgiris“.

REKLAMA
REKLAMA

"Didžiuojuosi, kad mano komanda šiandien sukovojo. Mums, kaip ir praeitose rungtynėse, pritrūko įvarčių. Naudodamasis proga sveikinu "Žalgirį" patekus į finalą. Nemanau, kad jis jiems bus sunkesnis nei šios rungtynės. Nemačiau dar šiame sezone, kad "Žalgiris" taip būtų besigynęs paskutinėmis minutėmis. Metėme visas pajėgas ir atidavėme visas jėgas. Aš nemėgstu kalbėti apie sėkmę. Turėjome savo progas, bet jų nerealizavome", - sakė treneris.

REKLAMA

Treneris rado progą pagirti ir savo komandą. "Pirmosiose rungtynėse turėjome tris puikias, šimtaprocentines progas, bet jų nerealizavome. Kaip kam atrodo, nemanau, kad "Žalgiris" buvo labai labai stipresni", - sakė E. Jankauskas.

Į rungtynes "Trakai" atvyko be dviejų savo starto sudėties žaidėjų – Tado Labuko ir Jurijaus Kandyšo, o neturint ilgo ir lygiaverčio atsarginių suolelio, tai svarbus veiksnys kovojant su Lietuvos čempionu "Žalgiriu".

REKLAMA
REKLAMA

"Trūko. Trūko ir laisvų dienų. Paskutines rungtynes Mes žaidėme šeštadienį, o "Žalgiris" ketvirtadienį. Visgi, mes nežiūrėjome į jokias aplinkybes - nei nuovargio, nei trūkstamų žaidėjų ir žaidėme iš visų jėgų", - kalbėjo E. Jankauskas.

Pirmąsias pusfinalio rungtynes Trakų komanda pralaimėjo rezultatu 0:1 ir atsakomąsias pradėjo turėdami vieno įvarčio deficitą. Visgi, anot E. Jankausko, tai nesukėlė papildomo spaudimo komandai.

"Negalvojome nieko. Net jei būtų buvusios pirmos rungtynės pasibaigusios lygiosiomis, mes nebūtę tempę ir antrųjų ir palikę viską spręsti baudiniams. Mes turime savo braižą, žinome kaip galime atakuoti. Niekas nepasakys, kad mes šiandien tik gynėmės ar mus užspaudė. Aišku, buvo momentas rungtynėse, kai nebebuvo jėgų ir komandai jau buvo sunku, bet vyrai atidavė visas jėgas ir dar gale sugebėjo šiek šiek paspausti", - kalbėjo treneris.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų