REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Antradienio vakarą UEFA Čempionų lygoje buvo sužaistos atsakomosios pusfinalio rungtynės

 Antradienio vakarą UEFA Čempionų lygoje buvo sužaistos atsakomosios pusfinalio rungtynės

REKLAMA

"Allianz" stadione Miuncheno "Bayern" klubas netikėtai buvo sutriuškintas. Madrido "Real" futbolininkai rezultatu 0-4 pažemino bavarus ir po 12 metrų pertraukos žengė į Senojo žemyno turnyro finalą.

REKLAMA
REKLAMA

Rezultatas:

„Bayern“„Real“ 0:4 (bendras 0:5)

16' [0 - 1] Sergio Ramos

17' Dante (geltonoji kortelė)

20' [0 - 2 ] Sergio Ramos

34' [0 - 3] Cristiano Ronaldo

38' Xabi Alonso (geltonoji kortelė)

90' [0 - 4] C.Ronaldo

Startinės sudėtys:

"Bayern": Neuer; Lahm, Dante, Boateng, Alaba; Schweinsteiger, Kroos; Robben, Müller, Ribéry; Mandzukič.

REKLAMA

"Real Madrid": Iker Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao; Modric, Xabi Alonso, Di María; Bale, Cristiano ir Benzema.

Pirmajame pusfinalio mače „Santiago Bernabeu“ stadione Bavarijos ekipa su kamuoliu dominavo kone visas rungtynes, tačiau kamuolio kontrolė prie gero rezultatu neprivedė. „Real“ ekipa turėjo daugiau progų pasižymėti, o lemiamą įvartį dar 19-ąją minutę pelnė Karimas Benzema.

„Real“ klubo žvaigždė Cristiano Ronaldo pagerino UEFA Čempionų lygos rezultatyvumo rekordą per vieną sezoną. Portugalas įmušė įvartį į Miuncheno „Bayern“ vartus ir tai buvo jo 15 įvartis šio sezono Čempionų lygoje.

REKLAMA
REKLAMA

Taip futbolininkas pagerino „Barcelona“ puolėjo Lionelio Messi rekordą, kuris 2011/12 metų sezone Čempionų lygos turnyre buvo įmušęs 14 įvarčių.

Šiuo metu „Real“ rungtynėse su „Bayern“ sužaistas tik pirmasis kėlinys, bet po jo „Real“ laimi jau 3-0 ir yra daugiau nei arti Čempionų lygos finalo. C.Ronaldo pelnė trečiąjį savo klubo įvartį, o du įvarčius įmušė S.Ramosas.

Verta paminėti, kad 29-erių metų portugalas tuos 15 įvarčių pelnė vos per 10 rungtynių. C.Ronaldo Čempionų lygoje trečią kartą muša dviženklį įvarčių skaičių. 2012/13 metų sezone puolėjas įmušė 12 įvarčių, o 2011/12 metų sezone – 10 įvarčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų